ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.4.2020 | 16:55

Διαβάστηκε

Βλέπω ότι αρκετός κόσμος βασανίζεται με το διαβάστηκε και το δίλλημα να στείλω; Να μην στείλω; Από προσωπική εμπειρία,έστελνα συνέχεια πισω σε ένα αγορι που ενώ ήμασταν μαζί με έγραφε συνεχώς. Σταμάτησα να στέλνω για να δω αν θα κάνει κατι. Δυο εβδομάδες μετά μου έστειλε. Τον έγραψα,ξανα έστειλε. Τα βρηκαμε πάλι και μετά όταν άρχισα να του δίνω την προσοχή που του έδινα και παλαιότερα άρχισε τα ίδια.Με λίγα λόγια,σταματήστε να στέλνετε Πισω και δείτε ποιος ενδιαφέρεται κ ποιος όχι. Αυτοί που ενδιαφέρονται θα σας ψάξουν.
11
 
 
 
 
σχόλια
Καλησπέρα σε όλην την ομορφη παρεα... Βρίσκομαι ήδη σε μια, μεγάλη ηλικία για να χρησιμοποιώ τέτοιες μεθόδους... Από νωρίς φαίνεται ποιος η ποια, ενδιαφέρεται πραγματικα; Βαριέμαι γενικά να κυνηγάω ανθρώπους στην ζωή μου και είμαι πλεον επιλεκτική... Όσοι αξίζουν θα, μείνουν οι άλλοι θα, κάνουν κυκλο και θα, αποχωρήσουν Σε καιριες ημέρες όπως πχ γενεθλια η πρωτοχρονια ξεσκαρταρω κόσμο... Τα πισωγυρίσματα είναι σαν το ξαναζεσταμενο φαγητό η η συνήθεια ετών με έναν άνθρωπο και στο τέλος θα χωρίσεις ανεπιφύλακτα... Είναι μικρή η ζωή για, να, μην την ζήσουμε όπως θέλουμε και όχι όπως θέλουν οι άλλοι η με καψόνια... Φευγει το ένα, λεωφορείο έρχεται άλλο το ίδιο ισχύει με τους, άνδρες... Έρχονται και παρερχονται οι φιλίες παραμενουν
Φτηνά κόλπα ακόμα πιο φτηνών ανθρώπων με ένα υπολοιμα μανδύα καλτουρας καλτακα μου.Ατάκες και πρακτικές που δεν περνάνε ούτε σε σήριαλ τύπου βέρα στο δεξί η δύο ξένοι.Παω να κατουρήσω και φεύγω αμετάκλητα και απαρέγκλιτα.
Θεωρώ ότι γενικά και ανεξαρτήτου μηνυμάτων, όταν δείχνουμε το ενδιαφέρον μας πρέπει να αποστασιοποιηθούμε για να δούμε αν όντως η άλλη πλευρά επιθυμεί το ίδιο με εμάς. Για να το κάνουμε αυτό, σημαίνει πως μας έχει δώσει κάποια αφορμή ώστε να εκδηλωθούμε.Το να χορεύει κάποιος/κάποια στο ταψί δεν είναι κάτι υγιές, απλώς φαίνεται η εγωιστική πλευρά του εαυτού μας. Όλα είναι απλά πλέον. Αν κάποιος μας θέλει δεν θα μας αφήσει. Αν έφυγε σημαίνει πως είπε είτε ψέματα, είτε τον διακατείχε ενθουσιασμός και έταξε πολλά, είτε απλά δεν ήξερε τι ήθελε και ο άλλος μένει πληγωμένος. Αν υπήρχε έστω μια στάλα ειλικρίνειας σε όλους, ο κόσμος θα ήταν καλύτερος.
Μερικοί έχουν το χαβα τους και συνεχίζουν να βρίσκονται στην απαράμιλλη κοσμαρα τους.η οποία και πριν τον κορονοιο ήταν από γλοιωδεστατη έως αδιάφορη.Τα ρέστα μου τα βλέπω.
Scroll to top icon