Ο 89χρονος Έκλεστοουν θα γίνει ξανά πατέρας- Το πρώην αφεντικό της F1 περιμένει τον πρώτο γιο

Ο 89χρονος Έκλεστοουν θα γίνει ξανά πατέρας- Το πρώην αφεντικό της F1 περιμένει τον πρώτο γιο Facebook Twitter
Ο Έκλεστοουν με τη σύζυγό του περιμένουν το πρώτο τους παιδί (Πηγή φωτό EPA)
1

Ο Μπέρνι Έκλεστοουν, το πρώην αφεντικό της Formula 1, θα γίνει πατέρας για τέταρτη φορά, στα 89 του χρόνια.

Ο Έκλεστοουν, που είναι ήδη προπάππους, περιμένει την «άφιξη» του πρώτου του γιου, καθώς η 44χρονη σύζυγός του Φαμπιάνα Φλόσι είναι έγκυος, σύμφωνα με την ελβετική εφημερίδα Blick.

«Ναι, αναμένεται να γεννηθεί το καλοκαίρι», είπε στην εφημερίδα ο δισεκατομμυριούχος, που έχει απομονωθεί στη φάρμα του κοντά στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας λόγω κορωνοϊού. «Ελπίζω ότι θα μάθει να παίζει τάβλι σύντομα», πρόσθεσε. «Όπως όλοι οι γονείς, έχουμε μόνο μια ευχή: να γεννηθεί υγιής. Ελπίζουμε ότι ποτέ δεν θα εκφράσει πρόθεση να κάνει κάτι σχετικό με την F1», είπε από την πλευρά της η Φλόσι, που παντρεύτηκε τον Έκλεστοουν το 2012.

Ο Έκλεστοουν έχει ήδη τρεις κόρες, πέντε εγγόνια και ένα δισέγγονο. Τη μεγαλύτερη κόρη του, την 65χρονη Ντέμπορα, την απέκτησε με την πρώτη σύζυγό του, την Άιβι Μπάμφορντ, με την οποία χώρισε τη δεκαετία του '60.

Τις άλλες δύο κόρες του, την 35χρονη Ταμάρα και την 31χρονη Πέτρα τις απέκτησε με τη δεύτερη σύζυγό του, την Σλάβικα Ράντιτς. Υπήρξε παντρεμένος επί 24 χρόνια με το μοντέλο από την Κροατία, ενώ πήραν διαζύγιο το 2009. Τρία χρόνια αργότερα, ανακοίνωσε ότι παντρεύεται την Φλόσι, η οποία ήταν τότε αντιπρόεδρος μάρκετινγκ του βραζιλιάνικου Γκραν πρι.

Τον Οκτώβριο ο Μπέρνι Έκλεστοουν θα γίνει 90 χρονών. Αλλά δήλωσε ότι δεν θεωρεί πως η ηλικία είναι ζήτημα. «Δεν βλέπω καμία διαφορά ανάμεσα στο να είσαι 89 και 29 χρονών. Έχεις τα ίδια προβλήματα υποθέτω. Είναι εντάξει», δήλωσε στο PA.

Με πληροφορίες από Times, CNN

 


Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσική για πρώτη φορά στο σπήλαιο Πετραλώνων - Η μοναδική εμπειρία για λίγους θεατές της συναυλίας της ΚΟΘ    

Πολιτισμός / Μουσική για πρώτη φορά στο σπήλαιο Πετραλώνων - Η μοναδική εμπειρία για λίγους θεατές της συναυλίας της ΚΟΘ    

Η συναυλία άνοιξε με τον «Επιτάφιο του Σεικίλου», την αρχαιότερη σωζόμενη μουσική σύνθεση στον κόσμο - Στο σπήλαιο Πετραλώνων έχει ανακαλυφθεί το αρχαιότερο ανθρώπινο λείψανο στην Ελλάδα
LIFO NEWSROOM
Μια εγκατάσταση με οικολογικές ανησυχίες στο Turbine Hall της Tate Modern

Πολιτισμός / Γιατί μας αφορά η τέχνη των Σαάμι;

Η νέα εγκατάσταση της Máret Ánne Sara –μια καλλιτέχνιδα που κατάγεται από τους αυτόχθονες Σαάμι που ζουν στο βόρειο άκρο της Σκανδιναβικής Χερσονήσου– αντανακλά το αυξημένο ενδιαφέρον για την τέχνη των αυτόχθονων πληθυσμών.
LIFO NEWSROOM
gillian anderson

Πολιτισμός / Η Τζίλιαν Άντερσον θέλει να μάθει όλες τις ερωτικές μας φαντασιώσεις

Η διάσημη ηθοποιός και η Bloomsbury, μετά την παγκόσμια επιτυχία του best-seller «Want» , ανακοινώνουν την επόμενη συνεργασία τους και καλούν γυναίκες απ' όλο τον κόσμο να μοιραστούν τις φαντασιώσεις τους.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια