ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.4.2020 | 11:28

Θα βαρεσω πρεζα

Ρε παιδια ξερετε ποτε θα τελειωσει η καραντινα?
13
 
 
 
 
σχόλια
Έτσι! Εγώ για να παίρνω κουράγιο σκέφτομαι το καλοκαίρι, τα ποτά, τον ήλιο, παραλία,φορέματα, ρούχα με χρώματα, βραδινές βόλτες με ψηλά ή χαμηλά πέδιλα, αεράκι κτλ. κτλ.Υπομονή και ψυχραιμία. Χρειάζεται και λίγη αναισθησία για να παραμείνει κανείς στα καλάκια του!
Καλημέρα... Ένας δημοσιογράφος χρησιμοποίησε την λέξη αποστασιοποίηση και του είπε ο άλλος δημοσιογράφος μην το λες αυτό θα, τους μπερδέψεις... Να, λες συνεχώς καραντίνα... Υπάρχουν ελληνικες λέξεις που μπορουμε να, χρησιμοποιήσουμε αλλά, ως συνήθως αντιγράφουμε τους ξένους και στις λέξεις.... Ασχετο μεν αλλά ήθελα να το σχολιάσω... Γιατί δεν βγαίνεις, να, περπατήσεις; Δεν έχει μάθει ο κόσμος να μένει μόνος με τον εαυτό του... Υπάρχουν εναλλακτικές παντως σαν προτασεις εάν περνας καλα μέσα και με τον εαυτό σου... Αλλοιώς, θα ζοριστείς
Πολύ σωστά! Συγκεκριμένα quaranta giorni που σημαίνει σαράντα μέρες και αναφέρονται στην υποχρεωτική περίοδο απομόνωσης των πλοίων και του πληρώματος,κατά την επιδημία της μαύρης πανώλης στην οποία τα βενετικά πλοία που έρχονταν από χώρες που είχαν πανούκλα, παρέμεναν σε καραντίνα στ' ανοιχτά,πριν πλησιάσουν την Βενετία.(η άχρηστη πληροφορία της ημέρας)
Όχι δεν ξέρω πότε θα τελειώσει η καραντίνα, υπομονή και θα το μάθουμε όλοι.Στην απίθανη περίπτωση που δεν τρολάρεις, πρόσεχε πάρα μα πάρα πολύ την καθαρότητα της ουσίας, την δόση και τον τρόπο χορήγησης, για την αποφυγή δυσάρεστων επιπτώσεων.Καλή τύχη!
Scroll to top icon