ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.10.2019 | 19:58

Ζαχαροπλαστική

Γεια σε όλους. Λοιπόν είμαι 33 ετών και θα ήθελα να ασχοληθώ με τη ζαχαροπλαστική. Είναι νομίζω κάποια προγράμματα που γίνονται μέσω ΟΑΕΔ ; Σαν σχολή ; Δεν έχω τελειώσει κάποια σχολή. Έχω βγαλει μόνο το γυμνάσιο. Ξέρει κανεις να με διαφωτίσει σχετικά με αυτό ; Ζούμε σε χωριό με τον άντρα μου και εκείνος εργάζεται. Εγώ δουλεύω στα χωράφια. Όμως είμαι ακόμα πολύ μικρή για να ζήσω όλη τη ζωή μου έτσι. Θα ήθελα να κάνω και εγώ κάτι που να μου αρέσει όπως η ζαχαροπλαστική. Παρακαλώ οποίος γνωρίζει ας μου πει. Ευχαριστω.
5
 
 
 
 
σχόλια
Εφόσον έχεις βγάλει μόνο Γυμνάσιο, μόνο σε ιδιωτική μπορείς να πας, αλλά δεν ξέρω αν το αντέχει αυτό η τσέπη σου...Πάντως, καλού κακού, εγώ σου προτείνω τη La Chef Levi.
Είσαι πολύ μικρή για να ζήσεις όλη τη ζωή σου έτσι;Δεν το κατάλαβα αυτό.Θεωρείς κατάντια να δουλεύεις στα χωράφια;Τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τα λαχανικά δε φυτρώνουν στους πάγκους των super market από μόνα τους κυρά μου.Χωρίς τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους οι κοιλαράδες κάτοικοι των πόλεων θα τρώγανε αρουραίους.Ούτε τα γλυκάκια σου δε θα μπορούσες να φτιάξεις.Λίγο σεβασμός στον τρόπο που εκφράζεσαι γι'αυτούς που ταΐζουν ολόκληρη τη χώρα.Άλλο δε μου αρέσει αυτό που κάνω και άλλο "είμαι ακόμα πολύ μικρή για να ζήσω όλη τη ζωή μου έτσι".
Κατα την γνωμη μου το προγραμμα του οαεδ ζαχαροπλαστικης δεν αξιζει καθολου , μαγειρες δεν εχουν , τα υλικα πρεπει να τα πας μονη σου για να κανεις κατι , ειναι αθλια τα πραγματα ..αν θες ομως να ζησεις μια εμπειρια καντο γιατι οχι, αν εχεις την δυνατοτητα καλο θα ηταν να πας σε ενα ιεκ 2 ετες θα μαθεις πιο πολλα πραγματα.
ΙΕΚ πρέπει να πας. Αλλά νομίζω για να πας πρέπει να έχεις βγάλει μέχρι Δευτέρα Λυκείου; Επίσης αν πας σε ιδιωτική σχολή πρέπει να πάρεις και το πτυχίο από το ΙΕΚ για να αναγνωρίζεται η ιδιότητα σου από το κράτος, για να ανοίξεις μαγαζί και κάτι τέτοια με τις άδειες.
Scroll to top icon