ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.4.2020 | 04:42

Στεναχωρημένη

Δεν ξέρω τι να υποθέσω! Έχω σχέση εδώ και 5 περίπου μήνες. Το αγόρι μου ποτέ δεν ήταν φαν του τηλεφώνου λόγω της δουλειάς που κάνει και έχει βαρεθεί τα τηλεφωνήματα. Παρόλαυτά πλέον μπορεί να μην με πάρει και καθόλου τηλέφωνο μια μέρα με τη δικαιολογία πως δεν είναι του τηλεφώνου. Πέραν αυτού, αργεί να βλέπει τα μηνύματα και μου απαντάει μετά από ώρες. Επίσης, όταν τον παίρνω σπανιότατα θα το σηκώσει διότι είτε είναι με φίλο του, είτε παίζει στο pc και πορώνεται τις περισσότερες φορές! Ακόμη, δεν μπορεί να μένουμε παραπάνω απο 2 απογεύματα μαζί, καθώς θεωρεί πως είμαι η κοπέλα που έχει περάσει τον περισσότερο χρόνο, καθώς δε συνήθιζε να βλέπει κάποια πέρα απο 3 ώρες. Του την έχω ξανακάνει αυτή τη συζήτηση καθώς όταν μένουμε πολλές ώρες μαζί φαίνεται πως ασφυκτιά. Όταν όμως πάει να με χάσει ξυπνάει , μου στέλνει μηνύματα και παίρνει τηλέφωνα. Δεν ξέρω είναι υπερβολικό που θέλω να μιλάω με τον άνθρωπο μου όταν το νιώθω? Συνήθως δεν μου απαντά και έτσι μου περνάει η όρεξη να μοιραστώ αυτό που ήθελα να του πω. Τι λέτε ότι πρέπει να γίνει? Φοβάμαι πως ούτε συγκατοίκηση θα άντεχε και με λυπεί αυτό! Τον αγαπάω και δεν μπορώ να δω καθαρά καθώς πολλές φορές μου λέει ότι είμαι απαιτητική και υπερβολική! Είμαι?
2
 
 
 
 
σχόλια
Όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ, εσύ έχεις μια ανάγκη και εκείνος μια άλλη. Ο καθένας χρειάζεται το χώρο του και το χρόνο του και ορίζουμε τα πλαίσια αυτά ανάλογα με τις ανάγκες μας. Αυτό δε σημαίνει ότι δε σε θέλει κιόλας, αλλά ίσως θα ήταν καλό να βρείτε μια φόρμουλα που να δουλεύει και για τους δύο. Επίσης πέντε μήνες δε μου φαίνεται και πολύς καιρός, ειδικά αν πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν έχει συνηθίσει να έχει τόσο κοντινές επαφές, αν κατάλαβα καλά. Φαντάζομαι θα παίζει και αυτό ρόλο.
Scroll to top icon