ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.4.2020 | 20:28

ΑΣΚΗΣΗ ΒΙΑΣ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟ, ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.

Στην περιοχή της λαμπρινής έξω απο την αλυσίδα καταστημάτων Σκλαβενίτης σήμερα 11/4/2020 γύρω στις 7 ένας άγνωστος επιτέθηκε στον αρραβωνιαστικό μου καθώς είχαμε τελειώσει τα ψώνια μας και γυρνούσαμε σπίτι. Του πέταξε τα γυαλιά μυωπίας κάτω και τον χτύπησε στο σβέρκο με απίστευτη δύναμη και στην συνέχεια έβρισε και εμένα. Δεν τον είχαμε ξανα δει ποτέ, δεν υπήρχε λόγος να ασκήσει βία. Ακούσαμε μόνο το όνομα του και είδαμε ελάχιστα χαρακτηριστικά. Πως μπορούμε να κινηθούμε? σκεφτόμασταν για μήνυση κατα αγνώστου αλλα δεν υπάρχουν λεφτά για τα παράβολα!!!
6
 
 
 
 
σχόλια
Καταγγελία στην αστυνομία. Να ελέγξουν. Ίσως όπως κάποια κάμερα .. Τι έχει γίνει στον κόσμο βρε παιδιά. Δε ξέρουμε από πού να πρωτοφυλαχτουμε.Ευτυχώς είστε καλά..
Συγγνωμη, σας επιτέθηκε άγνωστος στο δρόμο και αντί να καλέσεις την αστυνομία εκείνη την ώρα ρωτάς στη lifo? Θα σου πουν αυτοί τι θα κάνεις και δεν χρειάζεται παράβολο.
Το σύνηθες αν θες να κινηθείς νομικά είναι να σου πουν να κάνεις μήνυση. Ωστόσο έπρεπε να καλέσετε την αστυνομία για περαιτέρω διερεύνηση γιατί αυτό μπορεί να συμβεί ξανά και σε άλλον. Πως ακούσατε το όνομα; Επίσης εκεί γύρω υπάρχουν τυχόν κάμερες ασφαλείας από καταστήματα; Ήσασταν μόνοι ή υπήρχαν και μάρτυρες; Θεωρώ ότι πρέπει να το αναφέρετε στο κοντινό Α.Τ. και να καταγραφεί το συμβάν για να το έχουν υπόψιν.
Κοίτα. Η επίθεση είναι αυταπαγγελτη. Δεν χρειάζεται μήνυση για να κινηθείς νομικά. Έπρεπε αμέσως να πάτε στην αστυνομία, αλλά θα σας ζητούσαν να κάνετε μήνυση. Εγώ στη θέση σας θα ανέβαζα σε διάφορες σελίδες στο φβ αν γνωρίζει κάποιος κάτι ή αν έχει βιώσει κάποιος κάτι ανάλογο στην ίδια περιοχή. Το άτομο αυτό σίγουρα το έχει ξανακάνει. Από την στιγμή που δεν τον γνωρίζατε, προφανώς το κάνει σε αγνώστους.Αν μαζευτείτε πολλοί, ίσως κάτι γίνει και ίσως όντως τον βρούνε και υποστεί τις ευθύνες. Επίσης να ξέρετε ότι όσοι περισσότεροι βρεθούν, τόσο μεγαλύτερη και ποινή του, αν βρεθεί. Δε γίνεται να κάνετε καταγγελία απλώς; Πρέπει να γίνει μήνυση; Πρέπει να καταγράφει σαν γεγονός. Πρέπει να πάτε στην αστυνομία, να γίνει η καταγραφή του συμβάντος και όταν βρείτε τα χρήματα ή περισσότερα "θύματα" μπορείτε να κάνετε μήνυση όλοι μαζί.
Scroll to top icon