ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.4.2020 | 04:23

Με απάτησε

Με μια που του έκατσε (συγνώμη για την έκφραση) ενώ είχαν μιλήσει μόνο δυο φορές. Είπε ότι το έκανε επειδή εγω δεν νιωθω έτοιμη να προχωρήσω μαζί του και επειδή έχει ανάγκες σαν άνθρωπος,επίσης είπε να μην το πάρω στα σοβαρά και ότι τι σημασία έχει που έκανε κατι με άλλη;.. Επίσης είπε πως πήγε μαζί της μόνο και μόνο για να κάνει σεξ και ότι όταν τελειωσε δεν ήθελε ούτε να την βλέπει γιατί δεν του αρέσει και απλά Εβγαλε αυτός τις ορέξεις του και εκείνη τις δικές της.πάμε καλα; Πρώτον τι σκεπτικό είναι αυτό; Δεύτερον ρε παιδιά αληθεια είναι τόσο κακό να μην νιώθεις έτοιμη να προχωρήσεις με καποιον; Πρέπει ναι και καλα να τα δώσεις όλα για όλα μόνο και μόνο για να κρατήσεις τον άλλον δίπλα σου; Νιωθω λες και φταίω εγω,με έχει πάρει από κάτω,κάνω overthinking πόσες ώρες τώρα και οι ανασφάλειες που είχα ξανα βγήκαν στην επιφάνεια .
10
 
 
 
 
σχόλια
Όχι δε φταις.Να μάθει να σέβεται. Αν κάποιος είναι ερωτευμένος μαζί σου... δε πάει να καλύψει την ανάγκη του απο δω και απο κεί. Άμα το κανες εσύ θα του άρεσε;Αντε τώρα που θα εκβιάζουν.Ναι, μπορεί να μη σημαίνει κάτι για κείνον αλλά σημαίνει για σένα.Κορίτσι μου αγκάλιασε τον εαυτό σου. Αυτή η κίνηση δε τον τιμά.
Ναι. Φταίς. Φταίς αν ακόμα δεν τον έχεις χωρίσει. Πωωω Κάτι τέτοιοι είναι εξαιρετικά για φτύσιμο στη μαπα. Κάνε την χάρη στον εαυτό σου και όχι απλά να τον χωρίσεις, ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΕΙΣ. Είναι ΤΡΑ ΓΙ ΚΟΣ. Ο,τι χειρότερο ήταν αυτό. ΤΙ ΘΡΑΣΟΣ; Σιγά τον άντρα που δεν του κάθεσαι εσύ και έχει ορμές, μωρέ, και δεν αντέχει και πρέπει να τις βγάλει κάπου.
Παιζει να στο ειπε για να αγχωθεις κ να προχωρήσεις μαζι του να ξερεις. Κατα τα αλλα οποτε εισαι ετοιμη κοπελια θα το κάνεις. Αν δεν το καταλαβαινει τοτε δρομο. Αντε με το καθε μλκισμενο που δεν εχει μαθει να σέβεται.
Σκέψεις χαρακτηριστικές της ηλικίας σου. Ο δικός σου αντιμετωπίζει το σεξ ως φαί (ο φούρνος της γειτονιάς δεν προσβάλλεται που όταν βρεθεί έξω από άλλο φούρνο αγοράζει τυρόπιτα από κει). Εσύ έχεις επενδύσει το σεξ με την αχλύ του παραμυθιού και δικαίωμά σου. Διαφέρετε πολύ, πάρα πολύ, κι όσο νωρίτερα το διαλύσετε, τόσο το καλύτερο για όλους.
Φταις το ότι δεν τον έστειλες πακέτο. Μονάχα εκεί. Σε όλα τα υπόλοιπα δεν φταις απολύτως πουθενά. Πολυ πιθανο αν προχωρούσε να σε παρατάς όπως παράτησε την άλλη κοπέλα.
Scroll to top icon