ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.4.2020 | 13:59

Αντιμετώπιση από γιατρό. Παρακαλώ να περάσει.

Είχα πάει το 2014 σε δερματολόγο καθώς είχα βγάλει ένα σημάδι στα γεννητικά όργανα. Μου είχε δώσει μια κρέμα, αλλά δεν είχε φύγει, απλά δεν βγήκαν αλλά σημάδια και η διάγνωση του ήταν ομαλος λειχηνας. Μου είχε πει τότε αν ποτέ αλλάξει το σημάδι, αν μεγαλώσει η' αν βγάλω και αλλά να ξαναπάω. Πριν λίγες μέρες, (6 χρόνια μετά εντωμεταξυ) παρατήρησα μια μικρή αλλαγή που στο δικό μου μάτι όμως είναι εμφανέστατη. Έκλεισα κατευθείαν ραντεβού και πήγα χθες. Με εξέτασε ούτε 10 δευτερόλεπτα, μου είπε είναι μάλλον τραυματισμός και να το παρακολουθώ. Του εξηγησα οτι δεν ειναι τραυματισμος αλλα επεμενε. Δεν μου έγραψε καμία κρέμα, μου είπε αν δεν φύγει να ξανάρθω σε 3 μήνες και με έδιωξε.Ανησυχώ πάρα πολύ για το τι μπορεί να είναι, καθώς όλα αυτά τα χρόνια ποτέ δεν υπήρξε αλλαγή στο σημάδι... Είναι λογικό που ανησυχώ η' πρέπει να ηρεμησω;
6
 
 
 
 
σχόλια
Είναι αδύνατον να σου απαντήσουμε εμείς εδώ. Κάποια στιγμή να πας στο εξειδικευμένο νοσοκομείο του Α.Συγγρού.Αυτό που ίσως εννοούσε είναι ότι είναι τραυματισμός επί του υπάρχοντος ομαλού λειχήνα, αφού υποθέτω του θύμισες προφορικά την προηγούμενη επίσκεψή σου και διάγνωσή του.
Ετσι οπως τα γραφεις εχω την αίσθηση οτι πρέπει να αλλαξεις γιατρο.Παρε μια διαγνωση κ απο καποιον αλλο γιατρο,ρωτα φιλους η γνωστους να σου συστησουν καποιον,να δεις τι θα σου πει κι αυτος,ισως σε ωφελησει κ σου φυγει το αγχος.
Θα σου πω το άλλο. Εγώ εδώ και πάρα πολύ καιρό έχω ταχυκαρδίες στα καλά καθούμενα (ακόμα και όταν είμαι σε φάση πριν κοιμηθώ) και πήγα να το κοιτάξω. Μου έκανε τριπλεξ που ούτως ή άλλως πρέπει να κάνω λόγο προβλήματος υγείας χρόνιο και με ξεπεταξε λέγοντας ότι έχω άγχος και να ηρεμήσω λίγο. Εντωμεταξυ έκανα 5 χρόνια ψυχοθεραπεία για το άγχος και εκείνη την περίοδο το είχα ξεπεράσει και ήμουν κομπλέ. Όταν περάσει αυτό με τον ιό, θα πάω σε δεύτερο καρδιολόγο. Να πας και εσύ σε δεύτερο δερματολόγο. Και να του πεις ότι πηγές σε δεύτερο γιατί ο πρώτος δεν σε κάλυψε καθόλου. Τους πληρώνουμε για να μας εξετάζουν και όχι για να μας ξεπετανε. Αν ο γιατρός δε σε κάνει να νιώθεις σίγουρος, ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ. Από την αρχή της εξομολόγησης που είπες ότι δεν είχε φύγει, φαινόταν ότι αυτός έκανε λάθος. Μην μπεις στον κόπο να ξανά πας μετά από 3 μήνες. Απλα άλλαξε γιατρό.
Καλύτερα ηρέμησε, είναι πολύ πιθανό να πρόκειται πράγματι για αυτό που σου είπε ο γιατρός. Όμως, προκειμένου να νιώσεις καλύτερα, αναζήτησε μια δεύτερη γνώμη κλείνοντας ραντεβού με διαφορετικό γιατρό από κοντά γιατί δεν γίνεται διάγνωση μέσω διαδικτύου.Καλή τύχη :)
Scroll to top icon