ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.4.2020 | 13:56

Είμαι

Πολύ πιεσμένη.. Είμαι Εγκυος και πρωτα ο θεός τον Οκτώβριο γεννάω. Μένω μακριά απο τους δικούς μου στον τόπο του άντρα μου σε ένα χωριό πολύ μικρό δλδ και ο άντρας μου έχει περιουσία στο χωριό. Απλά τώρα λίγο ποιο μακριά από το χωριό σε μια άλλη περιοχή η αντιδήμαρχος ξέρει πολυ καλά τον άντρα μου και την μητέρα του άντρα μου και θα τον βάλει λέει στον δήμο τώρα τον πήρε τηλ σμρ και το κανόνισαν.. Όμως εγώ είμαι έγκυος και ολομόναχη χωρίς βοήθεια μέσα στο σπίτι και αν πάρουν και την αδερφή του στην δουλειά επειδή μένουμε τώρα όλοι μαζί με την προοπτική ότι θα με βοηθήσει στην αρχή με το μωρό η αδερφη του τι θα γίνει? Οι γονείς μου είναι μακριά αν χρειαστώ κάτι ποιος θα είναι δίπλα μου? Η πεθερά μου δουλεύει μέρα νύχτα και δεν μένει μαζί μας. Ο άντρας μου έλεγε να ασφαλιστει στην αρχή ως αγρότης αφού έχει περιουσία δικιά του βγάζει και το εισόδημα του και περνούμε και επιδότηση αλλά άρων άρων να πάει στον δήμο με 8μηνη σύμβαση. Μετά τρέχα να ασφαλιζεσαι πάλι. Τέλος πάντων δεν ξέρω είμαι μόνη και πιέζομαι και όσο φουσκώνω θέλω βοήθεια αν είχα τον άντρα μου κοντά μου δεν θα είχα κανέναν ανάγκη αλλά αν δουλεύει τι να του λέω συνέχεια σταματα και έλα γιατι πονάω η σταμάτα σμρ γιατί πρέπει να με πας στον γιατρό? Αφού μπαίνει σε μια δουλειά έστω και με σύμβαση δεν γίνεται να φεύγει κάθε τρεις και λίγο. Άλλον άντρα κοντά μου δεν έχω τουλχαστινον αν είχα τον πατέρα μου και χρειαζομουν γιατρό θα με πήγαινε. Ίσως να είμαι παράλογη που πιέζομαι αλλά δεν ξέρω φοβάμαι πολύ για όλα.
3
 
 
 
 
σχόλια
Σε συμβουλευω να μιλησεις στον αντρα σου!!! Οπως και να εχει ζεις κατι διαφορετικο αυτη την στιγμη.Ειναι λογικο να εχεις φοβιες για το παιδο σας....που ειναι δημιουργημα και δικο σου και του αντρα σου.Μιλα του πες του πως νοιωθεις τι φοβασε χωρις δισταγμο!!! Πιστευω θα σε βοηθησει πολυ!!!! Και με το καλο το αγγελουδακι σας !!!!
Με το καλό το μωράκι σου!!! Κατανοητοί οι φόβοι σου, αλλά δεν θα πάει δα σε άλλη χώρα ο άντρας σου και θα είσαι ολομόναχη. Μια χαρά θα τα καταφέρεις με το μωρό σου. Ίσως όταν γεννήσεις να μπορέσει να έρθει ένα διάστημα η μαμά σου να σε βοηθήσει. Και μεταξύ μας... καλύτερα η κουνιάδα στη δουλειά, παρά μέσα στα πόδια σου.
Scroll to top icon