ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.4.2020 | 18:25

Η ζωή μου

Έχω κάνει μεγάλο κακό στο εαυτό μου και δεν ξέρω αν μπορέσω να το διορθώσω. Αφήνω όλους τους άλλους να ανακατευονται λες και είμαι μικρό παιδί. Έφτασα στα 23 και με νοιάζει τόσο πολύ η γνώμη του κόσμου που ούτε βήμα δεν κάνω μόνη μου. Δεν ξέρω γιατί επηρεάζομαι τόσο πολύ με της αρνητικές κριτικές πίστευα πως είμαι πολύ δυνατή αλλά πλέον νιώθω δειλή μια δειλή που κοιτάζει το τι θα πει ο ένας και ο άλλος.
1
 
 
 
 
σχόλια
Στα 23 ,δεν υπάρχουν δικαιολογίες ...Η Ζωή του καθενός Ανήκει ΜΟΝΟ στον Εαυτό του,και σε κανέναν άλλο...Οι γύρω πάντα θα έχουν κάτι να σχολιάσουν ,και κάτι να προτείνουν,φυσικά με τα δικά τους θέλω και ανάγκες.Το ότι επηρεάζεσαι δεν σημαίνει απαραίτητα δειλία ,ίσως σημαίνει πολλές δικές σου ευαισθησίες.Χρειάζεται μια ποιο συστηματική προσπάθεια αύξησης της Αυτοεκτίμησης ,και στόχευση για πραγματοποίηση μόνο των δικών σου αναγκών και επιθυμιών.Όπως εσύ είσαι Μοναδική έτσι είναι και η Ζωή σου.
Scroll to top icon