ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.5.2013 | 21:56

Φοβαμαι...

Ο γιος μου ειναι μιγας αφου ο πατερας του (ο γοητευτικωτερος ανθρωπος που γνωρισα ποτε) ειναι μαυρος. Ζουμε στην Αφρικη αλλα ερχομαστε τουλαχιστον δυο φορες τον χρονο στην Ελλαδα. Ο γιος μου ειναι πια φοιτητης, μιλαει τελια ελληνικα, ξερει τον Εθνικο Υμνο σωστα, νοιωθει Ελληνας εφ'οσον ετσι τον εχω αναθρεψει.Γνωριζει την πολιτικοκοινωνικη κατασταση στην Ελλαδα και την ιστορια της και γενικα μεχρι πριν λιγο καιρο ηταν αφανταστη η χαρα μας οταν ερχομασταν στην Ελλαδα. Τελευταια,παρακολουθωντας τα δελτια ειδησεων στην Δορυφορικη εχω τρομοκρατηθει με τα φαινομενα ρατστιστικης βιας. Μου ειναι αδιανοητο να σκεφτω οτι ο καθε αγραμματος, αξεστος οπαδος της χα θα μπορουσε να πλησιασει το παιδι μου και να του φερθει σαν να μην ειναι Ελληνας πολιτης (εχει Ελληνικη υπηκοοτητα).Δεν ειχα φανταστει ποτε οτι η χωρα που με γαλουχησε και που ημουν παντα περηφανη οτι δεν ειναι βαθια ρατσιστικη αλλα προοδευτικη και υπερμαχος των ανθρωπινων δικαιωματων θα μπορουσε να καταντησει ετσι.Ομολογω οτι φοβαμαι. Φοβαμαι μηπως το παιδι μισησει την Ελλαδα, φοβαμαι τις αντιδρασεις μου αν συμβει κατι παρουσια μου.
2
 
 
 
 
σχόλια
Δεν υπάρχει τίποτα να φοβηθείς, Τα κρούσματα ρατσιστικής μαλακιας είναι λίγα σε σχέση με άλλες χώρες και ως συνήθως έχουν αποδέκτες λαθρομετανάστες. Στη Νότιο Αφρική τα πράγματα είναι χειρότερα. Δεν βλέπω το λόγο να φοβάσαι την Ελλάδα.
Scroll to top icon