ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.4.2020 | 20:55

Μαμά, Μπαμπά, μην κρίνετε.

Έχω φτάσει 27 χρόνων και τρέμω να βγω στον έξω κόσμο. Σε σημείο να σκέφτομαι ότι θέλω μόνο να πίνω ή να κάνω ουσίες για να ξεχνιέμαι από αυτόν τον κόσμο... Γιατί μας είχατε τόσο χεσμένα; Είμαστε δύο παιδιά ενήλικες. Μένω ακόμα μαζί σας. Απλά δεν μπορώ άλλο. Έχω τόσο θυμό μέσα μου. Δεν ήθελα να ξαναγράψω εδώ μέσα, γιατί δεν με βοηθάει ουσιαστικά σε τίποτα, αλλά δεν αντέχω. Κι εδώ κακία θα βρω, κι έξω κακία θα βρω και μέσα στο σπίτι μου κακία θα βρω. Καμία συνεννόηση, ποτέ και με κανέναν. Έτσι έχω μείνει μέσα στο κεφάλι μου. Δεν έχω κανέναν στόχο, έτσι κι αλλιώς μεγάλωσε με δύο τύπους που το μόνο που έκαναν ήταν να κάθονται σ' έναν καναπέ να καπνίζουν και να τσακώνονται. Σας σιχάθηκα! Μακάρι να μην είχα υπάρξει ποτέ. Την βαρέθηκα αυτή την σκατοζωή! Την σιχάθηκα!!
2
 
 
 
 
σχόλια
Πολύ άσχημη και επίπονη η αίσθηση εγκατάλειψης και εγκλωβισμού, ειδικά από τα πρώτα χρόνια. Εύχομαι να καταφέρεις να νιώσεις καλύτερα με την ζωή, να βοηθήσεις τον εαυτό σου να βρει τα όμορφα σε αυτήν και να προχωρήσεις. Συνεννόηση όλο και κάπου υπάρχει στον κόσμο (ίσως όχι σε ένα ανώνυμο forum). Ελπίζω να βρεις βοήθεια (ίσως σε κάποια γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης ή σε κάποιον, δωρεάν ή όχι, ειδικό ψυχικής υγείας, ή μέσω κάποιας άλλης παραγωγικής ασχολίας, ατομικής ή ομαδικής ό,τι σου ταιριάζει) και να προχωρήσεις με ανανεωμένη πίστη στον εαυτό σου. Καλή τύχη και δύναμη!Υ.Γ Ελπίζω να δεις τις ουσίες ως εργαλείο ενδυνάμωσης και απελευθέρωσης, και όχι ως μέσο για να ξεχαστείς και να αποτραβηχτείς. Είναι η λεπτή διαφορά του φαρμάκου από το δηλητήριο.
Σε αυτόν τον κόσμο αξίζει να ζήσεις μόνο και απο περιέργια ..χαχα.. Και οι γονεις μας ανθρωποι ειναι , οι οποιοι μεγαλωσαν με αλλους ανθρωπους και παει λεγοντας.Λαθη πολλα γινονται στις σχεσεις των ανθρωπων και αυτο δεν αλλαζει. Με το να ξεφευγεις με τις ουσοες προσωρινα δεν θα βοηθηθεις ιδανικα. Πραγματικα δεν ξερω τι θα εκανα στη θεση σου.. αλλα αυτο που μου βγαινει να σου πω απο την απ εξω ειναι να φυγεις. Φυγε απο το σπιτι η ακομα και απο την χωρα αμα δεν βγαινεις οικονομικα. Βρες τη δικη σου προσωπικοτητα και αναπτυξε την..κυνηγησε την τυχη σου κριμα ειναι να σαπιζεις τετοιο μπουμπουκι που εισαι. Αντε συγχωρεσε τους και προχωρα αφου μπορεις..
Scroll to top icon