ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.5.2020 | 01:11

Δύσκολες καταστάσεις

Ποτέ δεν είχα ιδιαίτερη σχέση με τον μπαμπά μου αλλά τον αγαπώ ως κόρη του. Δυστυχώς όμως, έχει την συνήθεια να πίνει, να έρχεται στο σπίτι και να βάζει φασαρίες, συχνά με επίκεντρο την μητέρα μου. Γενικά , προσπαθώ να επεμβαίνω πριν εξελιχθούν άσχημα τα πράγματα καθώς και να του μιλάω προσπαθώντας να τον συναιτήσω αλλά ουκ ολίγες φορές καταλήγει να τα βάζει μαζί μου και να λέει ότι υπερασπίζομαι την μητέρα μου. Ο πατέρας μου δεν είναι κακός άνθρωπος, όμως έχει ένα κακό συνήθειο που δε φαίνεται διατεθειμένος να το σταματήσει, δημιουργώντας εντάσεις στην οικογένεια. Το χτένι όμως έχει αρχίσει να φτάνει στον κόμπο και πλέον η υπομονή μου λιγοστεύει...δε ξέρω τι να κάνω, αλλά δε θέλω να χαλάσω την οικογένεια μας!
1
 
 
 
 
σχόλια
Ουδείς εκών κακός. Αλλά ο πατέρας σου συμπεριφέρεται άσχημα, πιθανότατα λόγω των δικών του εσωτερικών προβλημάτων (από ό,τι φαίνεται και από το ποτό). Κάνε ό,τι μπορείς για να προφυλάσσεις τον εαυτό σου και την μητέρα σου. Εν ανάγκη μπορείς να απευθυνθείς σε δομές που προσφέρουν συμβουλές για άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα συμπεριφοράς λόγω του αλκοόλ ή μη. Δεν είσαι μόνη σε αυτό που περνάς, καλή δύναμη και καλή τύχη!
Scroll to top icon