ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.5.2020 | 21:21

Γιατι;

Γιατι ατομα με τη μιση εξωτερικη εμφανιση απο τη δικη μου, να τα εχουν ολα στη ζωη τους; Δεν το λεω εγω αλλα οι φιλοι μου και γνωστοι. Και εγω εχω αναρωτηθει πολυ. Δεν ειναι μονο στο θεμα εμφανισης, μην παρεξηγηθω, ειναι και στο θεμα χαρακτηρα και ευφυιας. Μου λενε οτι ειμαι μια χαρα παιδι, ομορφο, εξυπνο, με χιουμορ αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως ατομα γλειωδη, συμφεροντολογα που δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο καταφερνουν με δημοσιες σχεσεις να ειναι παντα ενα βημα μπροστα απο μενα; Γιατι η κακια και η ζηλια επιβραβευονται; Για να γινω πιο σαφης, εκανα παρεα με τρια παιδια. Χαθηκαμε γιατι ο ενας γουσταρε την τοτε κοπελα μου. Οι αλλοι δυο ενω ηξεραν τι εγινε και οτι εγω δεν εφταιγα πουθενα, πηραν το μερος εκεινου γιατι ηταν πιο ''δημοφιλης'' απο μενα. Προσφατα μιλησα με τον εναν και μου ειπε οτι ειχα δικαιο για τους αλλους. Δυστυχως η πουστι@ δεν τιμωρειται γιατι με αυτο που εκαναν εις βαρος μου, εκαναν την τυχη τους. Απο τοτε που ειχαμε σταματησει να μιλαμε, μιλωντας εις βαρος μου σε κοινους μας γνωστους, καταφεραν και εκαναν δυνατους κοινωνικους κυκλους. Εγω για να ξανασταθω στα ποδια μου, εφτυσα αιμα και εκεινοι παλι ειναι σε καλυτερη κατασταση απο μενα σε ολους τους τομεις. Τους βλεπω στο δρομο χαρουμενους και μου ερχεται να τους πατησω μπουκετα. Δυστυχως πλεον φιλια χωρις συμφερον δεν υπαρχει. Θελω απλα να ειμαι κι εγω μια φορα ενα βημα μπροστα απο αυτους, να με παρακαλανε να τους μιλαω και εγω να τους φτυνω με του ''γαντι'' παντα για να τους πονεσει πιο πολυ. Δεν ειμαι της εκδικησης αλλα σε αυτους αξιζει και με το παραπανω. Πως θα το καταφερω αυτο. Ξερω τον εαυτο μου και ξερω οτι μου αξιζει κατι καλυτερο.
2
 
 
 
 
σχόλια
Υπεργενικεύσεις διακρίνω. Ίσως μπορείς να δουλέψεις καλύτερα το κομμάτι της ζήλειας και της εκδίκησης, μακροχρόνια κάνουν μόνο ζημιά σε εσένα. Δυστυχώς στην ζωή δεν παίρνει ο καθένας αυτό που αξίζει. Μα σίγουρα μπορείς να προσπαθήσεις να δεις τα πράγματα λίγο πιο σφαιρικά και να συγκεντρωθείς στο τι κάνεις και σκέφτεσαι εσύ, αφήνοντας τους άλλους, καλώς ή κακώς, στις ζωές τους. Καλή τύχη ;-)
Το έχεις χάσει λίγο το νόημα. Θεωρείς ότι είσαι ''καλύτερος'' και οι άλλοι ''χειρότεροι'' και δε θέλεις να κάνεις κάτι για σένα αλλά για να νιώσεις καλύτερα έναντι των άλλων.Μην ασχολείσαι με εκείνους. Αν ξέκοψες, όλα ΟΚ, πας παρακάτω. Και κοίτα τη ζωή σου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon