ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.5.2020 | 18:32

Προβληματα

Οι γονεις μου ποτε δεν τα πηγαιναν καλα. Καθε μερα τσακωμοι αγριοι. Τους τελευταιους μηνες ομως η κατασταση εχει ξεφυγει. Η μητερα μου βγαινει ακομα και στο μπαλκονι και βριζει τον πατερα μου, τον χτυπαει, πεταει τα ρουχα του στο πατωμα και τον απειλει. Αυτος αλλοτε της λεει οτι ειναι τρελη και αλλοτε την απειλει και αυτος. Μπαινω στη μεση και τους χωριζω. Δεν εχω δουλεια για να μπορω να φυγω. Ψυχολογικα ειμαι ρακος. Ολη μερα ζω αυτη την κατασταση.
2
 
 
 
 
σχόλια
Με ένα γρήγορο ψάξιμο βρήκα το εξής τηλέφωνο: 801 11 16000Ο φορέας λειτουργεί δωρεάν. 24ωρη Τηλεφωνική Γραμμή Ελπίδας καθημερινά, για την παροχή έκτακτης στήριξης και πρώτων βοηθειών σε θύματα ενδοοικογενειακής βίας.Είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν και άλλα, ψάξε και ρώτα παντού. Αλλιώς μάζεψε κουράγιο και πάρε το 100. Υπάρχουν και καλοί άνθρωποι, που βοηθούν και στηρίζουν. Κάθε καλό σου εύχομαι, να βρεις τον δρόμο να ξεφύγεις από αυτό το άσχημο (και μελλοντικά ίσως επικίνδυνο) σκηνικό.
Scroll to top icon