ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.5.2020 | 00:39

Όχι αγάπη μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις...

Ωραία.... Να και τα δικά μου λοιπόν. Και επειδή όλα τα υπόλοιπα μεγάλα και "σοβαρά" θέματα μου μού έχουν τηγανίσει το μυαλό τόσες μέρες, θα επικεντρωθώ σε μια σχέση που τελείωσε έναν χρόνο πριν και την απώθησα από το μυαλό μου αρκετά ώστε να μπορώ να συνεχίσω τη ζωή μου χωρίς να καταρρεύσω, αλλά τώρα με την καραντίνα ξέθαψα και ξεκίνησα να αναλύω.Σχέση 3.5 χρόνια, με καλά και κακά. Κυρίως κακά, κρίνοντας εκ των υστέρων. Το πρώτο εξάμηνο της σχέσης δεν κάναμε σεξ. Καθόλου. Τόσο καθόλου που δεν είχα καν δει τον γιακουμή. Δεν με άφηνε βρε αδερφέ. Με τα πολλά, μου εκμυστηρεύτηκε ότι είχε φίμωση και γι'αυτό δεν με πλησίαζε, επειδή πονούσε.Κατανοητό. Έκανε τελικά χειρουργείο και ήταν στην ανάρρωση. Ένα εξάμηνο μετά, ακόμα καθόλου σεξ. Με απέφευγε, με διάφορες προφάσεις. Εγώ τρελή και αλλοπαρμένη για χατίρι του οπότε δεν χώριζα, δεν πίεζα, έδειχνα κατανόηση. Με τα πολλά , πέρασε ένα ακόμα εξάμηνο, σύνολο 1,5 χρόνος. No sex at all. Εδώ να σημειώσω ότι δεν τίθεται θέμα του να μην του άρεσε το σεξ μαζί μου και γι αυτό να μην ήθελε να κάνει... Επειδή δεν κάναμε και ποτέ μέχρι τότε. Και δεν είναι ότι ήμουν καμιά άπειρη ή άσχετη..Τελικά, αφού πλέον το είχα δει σαν θέμα γοήτρου και δεν έλεγα να χωρίσω αν δεν διαπίστωνα πια τι γίνεται εκεί κάτω, το κάναμε. Μία φορά... Από τότε και για τον επόμενο 1,5 χρόνο το σεξ με το σταγονόμετρο. Παιδιά, αλήθεια, ξέρω τι θα πείτε. Γιατί έμεινες, τα θελε κι εσένα ο απαυτός σου και άλλα παρόμοια. Δίκιο έχετε. Αλλά νέα, χαζή και ερωτευμένη. Δεν ξέρω πώς να το δικαιολογήσω αλλιώς. Κι αυτός όμως παράλληλα έκανε διάφορα αψυχολόγητα.Με σύγκρινε με πρώην - με τις οποίες είχες μακροχρόνιες σχέσεις και κατά τα λεγόμενά του έκανε σεξ κανονικότατα- τις πρώην τις είχε δει με τα μάτια μου, υπαρκτές ήταν, για να σας προλάβω. Και ο λόγος που τις είχα δει ήταν επειδή όλες ήταν από τη δουλειά του. Επομένως σε όλα τα συναδελφικά τραπέζια, όλο και κάποια από τις 2 θα πετύχαινα. Το σεξ με το σταγονόμετρο και κακό. Κάκιστο. Και όταν λέω με το σταγονόμετρο εννοώ 2 -3 φορές τον μήνα. Μέναμε και οι δύο σε δικά μας σπίτια, χώρος και χρόνος υπήρχε. Διάθεση όμως μηδέν. Αφού λοιπόν είχα αρχίσει να πιστεύω ότι έφταιγα εγώ, ΄ότι είχα εγώ κάποιο πρόβλημα, δεν τον ενθουσίαζα ή δεν ήμουν καλή στο κρεβάτι, μου έκανε τη χάρη, και με απάτησε και έτσι ξύπνησα το ζώον και σηκώθηκα και έφυγα. ( Τελικά υπήρχε λίγος ακόμη αυτοσεβασμός μέσα μου). Και μάλιστα, την τύπισσα (επίσης από τη δουλειά του ω τι έκπληξη) μου την έφερνε και σε κοινές εξόδους και για να μου ρίξει στάχτη στα μάτια, χοντρή την ανέβαζε, άσχημη την κατέβαζε.Και ναι, οκ, πείτε ό,τι θέλετε για μένα, το άξιζα, ήμουν χαζή κλπΑλλά ρε παιδιά μπορεί κάποιος να μου απαντήσει;Γιατί κάποιος άντρας να σε κυνηγήσει για να κάνετε σχέση αν δεν σκοπεύει να κάνει μαζί σου σεξ ποτέ; Ήμουν όντως η χαζή που την είχε για βιτρίνα και έβγαζε γούστα αλλού;Και πώς το αντέχει η συνείδησή του να είναι τόσο μαλ...ας;
5
 
 
 
 
σχόλια
Και επειδή είδες εσύ κάποιες από τη δουλειά του πως ξέρεις ότι όντως ήταν πρώην; Ρώτησέ τις να δούμε αν αυτές τι ήξεραν ή ήταν τα ψέματα του τύπου.
Κανείς δεν ξέρει, μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε. Μην ασχολείσαι άλλο και βασανιζεσαι ψάχνοντας απάντηση σε μια ερώτηση που μόνο αυτός μπορεί να απαντήσει και δεν θα το κάνει.Κάνε ένα delete κι ασ' τον στη μιζέρια του. Πήρες πολύ μεγάλο μάθημα από αυτή την εμπειρία, για κάθε είδους σχέση, όχι μόνο τις ερωτικές. Κράτα αυτό και προχώρα τη ζωή σου.
Κατ' αρχήν να σου δώσω συγχαρητήρια για την τόσο καλή σύνταξη του κειμένου σου και την καλή χρήση της γλώσσας (το λέω γιατί έχουμε βγει τα μάτια μας να καταλάβουμε τι θέλουμε να πουνε πολλές εξ )Τώρα δυστυχώς για σένα , έχασες 2,5 χρόνια από τη ζωή σου.Προφανώς ήσουνα καβαντζα, βεβαια το ερώτημα είναι το σεξ με τις άλλες, με το πρόβλημα της φίμωσης.(μάλλον τις παραμυθιαζε κι αυτές)Πιστεύω ότι αυτός δεν ήθελε κάτι άλλο, πάρα να επιδεικνύεται στον κύκλο της δουλειάς του, " κοιτάτε πόσες έχω εγώ "Έστω και λίγο αργα γλύτωσες.Το ξεχνάς και πάμε για άλλα.
Scroll to top icon