ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.5.2020 | 17:30

Αυτογνωσία

Για να μην κατηγορηθώ θέλω από την αρχή να πω ότι είναι σίγουρα θετικό να έχει καποιος υγιή αυτοπεποίθηση και να την αντλεί κυρίως από την προσωπικότητά του. Αλλά το να παρουσιάζει καποιος τον εαυτό του ως γοητευτικό και εμφανίσιμο με πολλές κατακτήσεις και μετά να εμφανίζεται μπροστά σου ενας άντρας που και το σύμπαν να αποδομούνταν και να ήταν ο τελευταίος επιζών του ανδρικού πληθυσμού, όσες γυναίκες είχαν επιβιώσει θα έφευγαν τρέχοντας, πραγματικά με κάνει να απορώ αλλά και να θυμωνω που δεν δέχεται και την απόρριψη. Συμπερασματικά, υπάρχει και κάτι που λεγεται καθρέφτης.
1
 
 
 
 
σχόλια
Ειναι οι λεγόμενοι "αυτο-εμφανισιμοι". :ρΈχει να κάνει με την εικόνα που έχει ο καθένας για τον εαυτό του. Αυτός μπορεί να κοιτάζεται στον καθρέφτη και να βλεπει οτι ειναι πενταμορφος. Οι γνωριμίες απο το διαδίκτυο κρυβουν πολλες εκπλήξεις. Φωτο δεν ειδες πριν τον συναντήσεις; Τα θες κι εσύ που πίστεψες οτι όλες οι γυναίκες υποκύπτουν στην γοητεία του, αλλα αυτος ψάχνεται για ραντεβού στα τυφλά.
Scroll to top icon