ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.5.2020 | 20:29

Υπάρχει μέλλον vol. 2

Είμαι η εξ. Της εξομολόγησης για τη διαφορά ηλικίας. Εγώ θα ήθελα ένα μωρό /γενικά οικογένεια όμως όχι τώρα, μιας και είμαι μόλις 23, κάνω μεταπτυχιακό ενώ παράλληλα δουλεύω και ο μισθός μου δεν αρκεί αυτή τη φάση για να συνεισφέρω εξίσου. Αυτός έχει καλοπληρωμενη δουλειά, δουλεύει βέβαια 12 ώρα κάθε μέρα αλλά και πάλι δεν δέχομαι πχ να με συντηρεί εκείνος. Προσωπικά πρώτη φορά γουστάρω κάποιον τόσο και ζούμε κάτι όμορφο, απλά σκέφτομαι αν είναι καλή ιδέα να το τελειώσουμε από τώρα λόγω πιθανών μελλοντικών προβλημάτων που έχουν αναφερθεί κ στα σχόλια. Και ο ίδιος λέει ότι νομίζει πως δεν θα βρει κάποια καλή κοντά στην ηλικία του που να την ερωτευτεί κ να τη γουστάρει τόσο, αλλά δεν είναι σίγουρος κ αν πρέπει να το συνεχίσει σοβαρά μαζί μου. Και φυσικά δεν θέλω να τον χάσω.. (η πρώην του είναι 37 στα 38)
8
 
 
 
 
σχόλια
Ξεκίνησα να γράφω κάτι πολύ αυθόρμητο και παρορμητικό που μάλλον δεν ταιριάζει τελικά. Μέσα μου βαθιά θα ήθελα να μην το λήξετε πριν την ώρα του, αλλά προφανώς εκφράζω την προσωπική μου θέση. Εύχομαι να βρείτε κοινό έδαφος και να τα καταφέρετε!
Εξήγησε του πως το παιδί είναι στα μελοντικα σου σχέδια λόγο σπουδών και δουλειάς. Να δούμε αν εκείνος μπορεί να περιμένει μέχρι να είσαι και εσύ έτοιμη. Αλλιώς αστον να φύγει εσύ πάντως δεν θα πιεσεις τον εαυτό σου για μια τέτοια απόφαση.
Πες ότι δεν βιάζεσαι για παιδί έτσι ώστε αν για τους δικούς του λόγους θέλει να γίνει πατέρας σύντομα, να κανονίσει την πορεία του (και εσύ την δική σου). Συνεχίστε την επικοινωνία μέχρι να βρεθεί κοινός τόπος ή λύση. Μακάρι να πάνε όλα καλά :)
Scroll to top icon