ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.5.2020 | 23:38

Κάπου θέλω να το πω δεν μπορώ

Τα έχω με μια κοπέλα 5 χρόνια μεγαλύτερη(εγώ 25 αυτή 30) συγκατοικούμε 8 μήνες και πραγματικά νιώθω ευτυχισμένος και έχω κολλήσει απίστευτα μαζί της. Το θέμα είναι ότι δεν το λέω δηλαδή φοβάμαι μιας και η τελευταία μου σχέση είχε καταντήσει κέρατο και πλέον είμαι πολύ φειδωλός στα λόγια μου και στις πράξεις μου. Δεν ξέρω νιώθω ότι είμαι άδικος μαζί της αλλά ρε φίλε το κέρατο δεν χωνεύεται όπως και να το κάνουμε ειδικά άμα κολλήσεις πραγματικά μετά δεν παλεύεται η κατάσταση.
3
 
 
 
 
σχόλια
Το κερατο στο εριξε η πρωην αλλα τωρα εσύ δεν επενδύεις ουσιαστικα στη νυν σχεση σου εξ αιτίας αυτου. Σωστα? Παρ ολο που δεν εχεις κανενα προβλημα με τη νυν κοπελα κ σε κανει ευτυχισμένο (δικα σου λογια). Εχεις αντιληφθεί φανταζομαι οτι προκειται για δυο διαφορετικα ατομα. Σορι αλλα για μένα δεν αποτελεί αιτιολογία το "περασα ασχημα στην προηγουμενη σχεση μου" για να τσιγκουνευεται κπ συναισθηματα κ πράξεις στην τωρινή του σχεση. Μαθαίνουμε να προσέχουμε τον εαυτο μας, χωρις να αφήνουμε το παρελθον να επιρρεαζει το παρον. Δε σου χρωστάει η κοπελα για την κακή σου εμπειρια με την πρωην. Χωνεψε το κ φέρσου οπως πρεπει.
Νομίζω πως είσαι έτοιμος να το πεις πέρασε τόσος καιρός η κοπέλα που έχεις δίπλα σου σε κάνει ευτυχισμένο μένετε μαζί. Ίσως και εκείνη να έχει ανάγκη να το ακούσει. Από μένα είναι Ναι !
Είμαι λογικό να έχεις επηρεαστεί από προηγούμενες καταστάσεις που έχεις βιώσει απλά προσπάθησε να θυμάσαι ότι δεν είναι ολοι οι άνθρωποι ίδιοι. Μην είσαι άδικος μαζί της αν δεν σου έχει δώσει κάποιο δικαίωμα απλά και μόνο επειδή η προηγούμενη σε πλήγωσε. Προσπάθησε να επιβάλεις αυτές τις σκέψεις διότι σε εμποδίζουν να χαρεις τον έρωτα σου.
Scroll to top icon