«Συγνώμη, είμαι άθεη, δεν νιώθω ότι πρέπει να ευχαριστήσω το Θεό»

«Συγνώμη, είμαι άθεη, δεν νιώθω ότι πρέπει να ευχαριστήσω το Θεό» Facebook Twitter
21

Ο Wolf Blitzer του CNN πήγε στο Moore της Οκλαχόμα για να μιλήσει με τους ανθρώπους που επέζησαν μετά τον ανεμοστρόβιλο που σάρωσε την περιοχή. Κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής συνέντευξης με μια γυναίκα, ο Blitzer είπε ότι η γυναίκα είναι «ευλογημένη», ο άντρας της «ευλογημένος», και ο γιος της επίσης. Μετά τη ρώτησε: «Πρέπει να ευχαριστήσεις το Θεό, έτσι; Ευχαριστείς το Θεό για την απόφαση που πήρες σε δευτερόλεπτα;»

Όμως η Rebecca Vitsmun, κρατώντας τον γιο της, απάντησε ευγενικά: «Βασικά, είμαι άθεη». Ο έκπληκτος Blitzer απάντησε γρήγορα: «Ώστε έτσι. Εντάξει. Όμως πήρες τη σωστή απόφαση» και η Vitsmun είπε: «Είμαστε εδώ, και δεν κατηγορώ κανέναν που ευχαριστεί το Θεό».

Ένας στους πέντε ενήλικες στις ΗΠΑ (και το ένα τρίτο των Αμερικανών κάτω των 30) πλέον δηλώνει ότι δεν έχει θρησκευτικές πεποιθήσεις.

21

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θέλω να δω τον Έλον πιο επιθετικό»: Ο Τραμπ ζητά από τον Μασκ περισσότερες απολύσεις

Διεθνή / «Θέλω να δω τον Έλον πιο επιθετικό»: Ο Τραμπ ζητά από τον Μασκ περισσότερες απολύσεις

Ο Μασκ ανακοίνωσε ότι όλοι οι ομοσπονδιακοί υπάλληλοι θα λάβουν σύντομα email ζητώντας τους να αναφέρουν τα επιτεύγματά τους της προηγούμενης εβδομάδας, προειδοποιώντας ότι η μη ανταπόκριση θα θεωρηθεί ως παραίτηση
LIFO NEWSROOM
Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Διεθνή / Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Συνελήφθη ο δράστης - Η Αντιτρομοκρατική Εισαγγελία της Γαλλίας ανακοίνωσε την έναρξη έρευνας για «δολοφονία σε σχέση με τρομοκρατικό εγχείρημα»
LIFO NEWSROOM