ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.5.2020 | 21:50

θέλω βοήθεια plz

μου αρέσει μια κοπέλα και ντρέπομαι να την προσεγγίσω και σκέφτομαι να φτιάξω instagram για να την προσεγγίσω από εκεί, πως το βλέπετε σαν ιδέα? αλλά και τι να τις γράψω πέρα από τα κλασικά Γεια?
4
 
 
 
 
σχόλια
Ναι φτιάξε Instagram να δει ότι το έφτιαξες μόνο για να της μιλήσεις να νομίζει ότι είσαι κανένας περίεργος.Βρες άλλο τρόπο.Αν είχες από πριν λογαριασμό στο Instagram με πρώτο ποστ πριν τη γνωρίσεις τοτε θα μπορούσες να το κάνεις αυτό.Τώρα όμως όχι.
Γεια σου. Καλό θα ήταν να την προσεγγίσεις από κοντά. Αλλά άμα ντρέπεσαι η φοβάσαι το Instagram είναι μια καλή επιλογή για να αρχίσετε να μιλάτε...εκτός από τα κλασικά γεια τι κάνεις... Προσπάθησε να την γνωρίσεις, ρώτα την για την ημέρα της, ή για τα όνειρα της και τους στόχους της. Ελπίζω να πάνε όλα καλά
Να πας στα ίσα και να την αντιμετωπισεις.. να μην κρυβεσαι πισω απο ψηφιακά προφιλ και κοινωνικά δίκτυα. Ζησε τη ζωή και δέξου τα καλά και τα κακά της!
Το instagram δεν είναι ο καλύτερος τρόπος να την προσεγγίσεις αλλά οκ αμα ντρέπεσαι τόσο απ'το τιποτα... Πες της την αλήθεια οτι σου αρέσει και θέλετε να βγείτε για καφε. Μπορεί να το δεχτεί μπορεί και οχι. Μπορεί να μην απαντήσει καν ή και να σε απορρίψει μειώνοντας σε αλλα όλα είναι μέσα στη ζωή. Κι εγώ έχω απορρίψει αλλά και με εχουν απορριψει. Σημασία έχει η προσπάθεια!
Scroll to top icon