ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.5.2020 | 17:54

Αγένεια παντού

Μεγάλωσα με μια αξία να σέβομαι την διαφορετικότητα του καθενός.Είμαι χορτοφάγος κάτι που γνωρίζουν όλοι οι συνάδελφοι μου λόγω της καθημερινής μας τριβής στη δουλειά. Και σήμερα είχα την κοπέλα στο διπλανό γραφείο να μου λέει πως ανυπομονεί να έρθει το Σάββατο και φάει το τηγανητό της ψαράκι.Αυτό πραγματικά δείχνει ότι δεν έχει τρόπους.
8
 
 
 
 
σχόλια
Ειμαι ομοφυλοφιλος. Το ξερουν ολοι αυτο. Εργαζομαι σε ενα χωρο που εχει κυριως γυναικες. Θα επρεπε να το σεβαστουν και να μην εμφανιζονται μπροστα μου. Αυτο δειχνει οτι δεν εχουν τροπους.
Δλδ αν ο Α άνθρωπος ειναι ομοφυλόφιλος, κ ο Β ετεροφυλοφιλος , κ πει ο Β "ανυπομονω να ερθει το σ/κ για να το περασω με το φιλο/τη φιλη μου", αυτο σημαιναι οτι δε σέβεται τις προτιμησεις του Α κ τους ομοφυλόφιλους γενικοτερα? Συμπερασμα 1: ο καθένας ανυπομονεί για ο, τι αγαπάει. Συμπερασμα 2: δεν κινηται ο κοσμος γυρω απο μας.
Βασικά αυτό δείχνει ότι δεν μπορείς να μην επηρεάζεσαι από τις διαφορετικές απόψεις...Δεν νομίζω ότι το είπε απαραίτητα για να σε ενοχλήσει, απλώς πάνω στην λαχτάρα της δεν έκατσε να σκεφτεί τις διατροφικές σου προτιμήσεις. Κάνε και εσύ ό,τι θεωρείς σωστό και μην ενοχλείσαι. Συνάδελφοι είναι, όχι φίλοι σου ;-)
Μπράβο σου που είσαι χορτοφάγος αλλά μήπως είσαι και λίγο υπερβολικος/η; Δεν νομίζω πως είναι λάθος να μιλας για τις προτιμήσεις σου στο φαγητό. Εσυ έχεις το δικαίωμα να συζητάς για τα χορτοφαγικα φαγητά και εκεινη έχει δικαίωμα να συζητά για πουλερικά και ψάρια. Αν παρεξηγεισαι με το παραμικρό θα γίνεις πολύ δυστηχισμενος στο μέλλον. Για καλό στο λεω, μην το παρεξηγησεις!
Scroll to top icon