ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.5.2020 | 23:56

Προς κάθε διαφορετικο πιτσιρικά ηλικιακά 20 με 45 ετών

Το ότι οι άλλοι εχουν κοπελα και συ δεν έχεις , ή ότι ξενυχτανε και πάνε στα μπαράκια και συ δεν πας ήεχουν παρέες και συ οχι δεν ειναι μειονέκτημα απο μονο του. Ναι το ξαναλέω ΔΕΝ είναι μειονέκτημα.Διότι ΔΕΝ ειμαστε ΟΛΟΙ το ιδιο ως χαρακτηρες .ΑΛΙΜΟΝΟ αν είμασταν οι ίδιοι ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ καρμπόν - σφαγίδα τότε η ζωή θα ηταν μια Τραγωδία.Καποιοι απο μας ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ την μοναξιά τους και καταπιέζονται ΜΕΣΑ σε ΑΝΟΥΣΙΕΣ παρέες. Πιστεψε με είναι ΧΙΛΙΕΣ φορές καλύτερα ΜΟΝΟΣ/ΜΟΝΗ σου παρα σε μια σχέση (η ακόμη χειρότερο σε ένα ΝΑΥΑΓΙΣΜΈΝΟ γάμο ) που θα μαλώνεται όλη μέρα και ΔΕΝ θα τα βρίσκεται ή να είσαι σε μια παρέα που να ΜΗΝ έχετε ίδιους κώδικες επικοινωνίας.Επιπροσθέτως η μεμψοιμιρία - ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΙΑΣΗ το λέγαμε εμείς οι παλιοτεροι -ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ .Διότι ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΜΕΜΨΟΙΜΙΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ. Η Συμβουλή μου είναι να ΜΑΘΕΤΕ να την περνάτε ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ καλα και αν ειναι να έρθουν οι παρεες - οι γκόμενες έχει καλώς αλλιώς στα ΠΑΛΙΑ ΣΑΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ.Ελπιζω να μην σας κουρασα.Τα κεφαλαία γραμματα να τα λάβετε όχι ότι φωνάζω αλλα ως τονισμένα γραμματα ελληνιστί Bold. Σας καληνυχτώ( Καποιος ηλικιωμένος συνταξιούχος απο κάποια πόλη της Ελλάδος δεν έχει σημασία απο πια. )
4
 
 
 
 
σχόλια
Σαφώς είναι σημαντικό να ξέρουμε να διαχειριζόμαστε τη μοναχικότητά μας και σίγουρα είναι πολλές οι σχέσεις εκεί έξω που εύκολα θα μπορούσαν να συνθλιφθούν, αλλά η αυτο-περιθωριοποίηση λύση δεν είναι.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να μείνεις για πάντα μόνος. Πρέπει κάποια στιγμή να βρείς κοπέλα να βρείς φίλους να βγείς έξω. Για πόσα χρόνια μπορείς να κάτσεις μόνος;; Και μετά προσπαθείς αλλά δεν βρίσκεις αυτό που ψάχνεις. Απογοητεύεσαι.
Scroll to top icon