ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.5.2020 | 10:15

.

Δεν έχω φίλους, δεν έχω σύντροφο, δεν έχω σταθερή δουλειά.Δεν χτυπάει καν το κινητό μου να ρωτήσει ένας άνθρωπος αν ζω,αν είμαι καλά... Έχω να βγω για ένα ποτό από τον Ιανουάριο.Είμαι τόσο βαρετή κ αδιάφορη που δεν ενδιαφέρεται κανείς να με προσεγγίσει...Η δουλειά σε λίγο τελειώνει καθώς είμαι με σύμβαση, θα πρέπει να ψάχνω εκ νέου ...Έπαψα να κάνω όνειρα για το μέλλον ,ούτε καν για την επόμενη μέρα δεν σσκέφτομαι, δεν οργανώνω τίποτα μελλοντικό.Έχω άπλετο χρόνο να κάθομαι σε ένα κρεβάτι και να παίζω με το κινητό ή να κλαίω όπως κανω καθημερινά εδώ και μήνες.Ας μην είμαι όμως αχάριστη.. έχω μια μάνα και δύο αδέλφια που με αγαπούν με όλη τη ψυχή τους.. Δεν παλεύεται η μοναξιά..είναι το χειρότερο αίσθημα που έχω ζήσει μέχρι τώρα και φοβάμαι πως έτσι θα είναι από δω και πέρα...Υ.γ. καθημερινά φαντάζομαι ότι με ένα μαγικό ραβδί θα αλλάξουν όλα, θα γίνω κοινωνική,θα βρω φίλες, σύντροφο, θα καταφέρω να γίνω μόνιμη στη δουλειά,να ζήσω μόνη μου...Αλλά μετά επανέρχομαι στην πραγματικότητα. Δεν θα αλλάξει τίποτα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είσαι μόνη σου, έχεις τη μητέρα σου και τα αδέρφια σου, απλώς βιώνεις καταστάσεις απολύτως κατανοητές. Μόνος/μόνη είναι κάποιος που δεν έχει κανέναν στη ζωή αυτή.
Εμ, άμα περιμένεις την καλή νεράιδα με το μαγικό ραβδάκι να σου στρώσει τη ζώη, θα εκπληρώσεις μόνη σου την προφητεία.Και ενα κομμάτι σου θα ηδονίζεται μαζοχιστικά ότι είχες δίκιο.Το προτιμάς έτσι απο το να βγεις, να παλέψεις, να παίξεις και να χάνεις, μέχρι να κερδίσεις τη θέση που αξίζεις.
Scroll to top icon