ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.5.2020 | 19:29

35

Γέρασα. Ήμουν σε μια σχέση για να κάνω παιδί. Είχαμε προβλήματα. Με χώρισε. Καλά έκανε. Τώρα όμως έχω μόνο μια γελοία δουλειά. Είχα την ευκαιρία μου και την έχασα.
7
 
 
 
 
σχόλια
Όπως και να το φέρνεις, σύνταξη γήρατος στα 35 δεν πρόκειται να πάρεις ποτέ! Δεν ελπίζω καν εγώ, που πλησιάζω τα πενήνδα και θα μου ερχόταν κουτί μετά από 32 χρόνια περεσίας.Στο δια ταύτα, λυπάμαι πάρα πολύ για το βαθιά κυνικό υπόβαθρο που έχεις στην κοσμοθεωρία σου. Δε διατηρείς μια δυσλειτουργική σχέση με μόνο στόχο το στεφάνι και την τεκνοποίηση και την κοινωνική αποδοχή. Ούτε φέρνεις ένα παιδί στον κόσμο για να τικάρεις τα κουτάκια σου ή/και για να επιβεβαιώσεις την ύπαρξή σου.Αν δεν σου αρέσει η ζωή σου, άλλαξέ την ή έστω προσπάθησε να πετύχεις αξιοπρεπώς του στόχους σου.
Μια ξαδερφη μου έκανε παιδί στα 49 από τράπεζα σπέρματος. Ήθελε ένα παιδί. Από δουλειά τίποτα το σίγουρο και το μόνιμο αλλά ειναι χαρούμενη που έχει το παιδι της.
Μειώνεις υπερβολικά τον εαυτό σου και αυτομαστιγώνεσαι. Το μήνυμα που περνάς είναι πως μία γυναίκα αν μέχρι τα 35 δεν έχει κάνει παιδί, είναι μια αποτυχημένη και εν ολίγοις μια γριά για γηροκομείο. ''Ευχαριστούμε'' για την ενθάρρυνση. Μία σχέση δεν γίνεται απλά για αναπαραγωγή απογόνων. Καταλαβαίνω την αγωνία σου για να κάνεις παιδί, αλλά δεν είναι αυτοσκοπός. Η σχέση είναι να περνάμε όμορφα και τα υπόλοιπα προκύπτουν. Αυτά βασικά πιστεύω ως single και στην ηλικία σου.Αν σε ήθελε πραγματικά δεν θα σε άφηνε, οπότε ξεδιάλυνε το τοπίο και συ το βλέπεις ατυχία. Στο άλλο θέμα που αναφέρεις με την εργασία που είναι γελοία, σου αποφέρει κάποια χρήματα και δεν είσαι άνεργη όπως πολλοί άλλοι. Βασικά στη θέση σου θα επικεντρωνόμουν στη δουλειά και θα περνούσα αισιόδοξα μηνύματα στο μυαλό μου, διότι οι σχέσεις και γενικά ο άνθρωπος της ζωής μας δεν έρχεται με παραγγελίες. Μακάρι να ερχόταν έτσι και να προσγειωνόταν στη ταράτσα μας με αλεξίπτωτο.
Στα 35 δε θεωρώ πως γερνάμε. Εσωτερικά ναι αν νιώθουμε χάλια. Αλλά αν σε ενδιαφέρει μόνο να κάνεις παιδιά μπορείς ακόμα να βρεις τον οποιοδήποτε να στα δώσει απλόχερα. Αν σε ενδιαφέρει να είσαι σε μια σχέση που να είσαι ευτυχισμένη και για αυτό προλαβαίνεις ακόμα. Επιλογές όλα.
Scroll to top icon