ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.6.2020 | 17:57

Φοβάμαι την απόρριψη

Από πάντα είχα αυτό το πρόβλημα ως γυναίκα να φοβάμαι να πλησιάσω κάποιον που μου αρέσει για να μην με απόρριψη. Από φίλες και φίλους μου μου έχουν πει πως ειμαί μια όμορφη κοπέλα και γλυκιά η φίλοι μου άνδρες μου λένε πως δεν πιστεύουμε να σε απόρριψη κάποιος αν πας να του μιλήσεις και εγώ δεν μπορώ να το κάνω. Στην προηγούμενη σχέση μου είχα μεγάλο πρόβλημα για κάποιο λόγο δεν έκανα ούτε εκεί κινήσεις πάντα λόγια μεγάλα και πράξεις τίποτα . Με το αγόρι μου χωρισαμε μετα από αρκετά χρόνια διότι κουράστηκε και δεν υπήρχε κάποιο μέλλον . Εγώ από τότε που χώρισα σκέφτηκα πολλές φορές πως αν δεν αλλάξω και δεν έχω περισσότερη αυτοπεποιθηση στο τέλος θα καταλήξω πάλι μόνη. Έκανα την κίνηση μου αφότου χώρισα με κάποιον άλλο και πήγε πολύ καλά αλλά η σχέση μας κράτησε λιγοτερο από 1 χρόνο διότι ο συγκεκριμένος είχε κολλήματα με την πρώην του . Πλέον είμαι πολύ καιρό μόνη και μου αρέσει και μου άρεσε και παλαιότερα ένας φίλος μου . Ο ίδιος δεν έχω καταλάβει ακριβώς αν έστω και λίγο νιώθει κάτι από πλευρά μου πάλι το ίδιο πρόβλημα να μην μπορώ να κάνω κίνηση. Σκέφτηκα από την άλλη να ρισκάρο για πρώτη φορά στην ζωή μου και να του πω απευθείας τι νιώθω. Όμως λέω και αν πει όχι η θέλει να μείνουμε φίλοι δεν θέλω να τον χάσω από την ζωή μου γιαυτό και όταν βγαίνουμε τον αφήνω μήπως κάνει κίνηση ο ίδιος . Σχετικά με ποιο παλιά κανει κίνησης ο φίλος μου όμως μέχρι ενός σημείου. Και εδώ σκέφτομαι και κάτι ακόμη που αφορά εμένα γιατί φοβάμαι να δείξω τα συναισθήματα μου ? Και αν όχι τώρα στο μέλλον κάνω σχέση άραγε πάλι δεν θα κάνω κίνηση πάλι θα περιμένω από τον άλλο?
2
 
 
 
 
σχόλια
Δες το λίγο αλλιώς... Πόσα χρόνια θα ζήσουμε... Αν είμαστε τυχεροί 80 90 100, αν όχι λιγότερα. Για ποιον λόγο να δειλιάζεις; Ίσως σε βοηθήσει η μεταμόρφωση του Κάφκα ή η ασκητική να δεις λίγο αλλιώς τη ζωή. Η απλά κάτσε και σκέψου το. Γνώμη μου να τολμάς και αν δεν πάρεις αυτό που θες και τι? Θα τα θυμάσαι όταν μεγαλώσεις και θα γελάς με τη μαγκιά που είχες στα νιάτα σου.Τώρα με τον φίλο δεν προτείνω να το πεις χύμα. Ε, άρχισε να του ζητάς να βγαίνετε σαν φιλοι, καντου κάνα κοπλιμέντο πχ κάτι για ντύσιμο ή χαρακτήρα, δημιούργησε μια ατμόσφαιρα κτλ. Ειδάλλως και να του αρέσεις ίσως τρομάξει με το μπαμ και κάτω, αν δεν του έχεις δώσει ουδεμία ένδειξη νωρίτερα. Γενικά φλέρταρέ τον.
Scroll to top icon