ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.6.2020 | 17:44

Γάμος ή όχι;

Τί είναι τελικά καλύτερο,να'σαι παντρεμένος ή ανύπαντρος;Πλησιάζοντας τα δεύτερα άντα και όντας ανύπαντρος,πιάνω τον εαυτό μου κάποιες φορές να ζηλεύει αυτούς που έχουν γίνει γονείς.Από την άλλη,έρχεται και η άλλη πλευρά που λέει ότι τα διαζύγια έχουν αυξηθεί,ότι πολλά ζευγάρια δεν κοιμούνται καν μαζί και ότι τελικά λίγοι παντρεμένοι είναι ευτυχισμένοι,ασχέτως εαν θέλουν να δείχνουν άλλη εικόνα στους έξω.Μου φαίνεται πώς είτε παντρευτείς είτε όχι,στο τέλος μετανιώνεις και για τα δύο.
6
 
 
 
 
σχόλια
Μετανιωνεις για τις επιλογές σου. Για αυτό μετανιωνεις. Αν βγήκαν λάθος ή αν δεν επελεξες αυτές τις επιλογες που ηθελες. Το να ζεις τη ζωή με αλλους, με σχέση, με οικογένεια, έχει και τα θετικά της και τα αρνητικά της. Απλα το αποδεχεσαι. Αφήνεις κάποια πραγματα πίσω και βρίσκεις άλλα στην πορεία. Έτσι παει. Όχι οτι όλοι αποτυγχανουν, αλίμονο. Υπαρχουν και επιτυχημένες ζωές/άνθρωποι /σχέσεις/γάμοι. Τι θα συναντήσεις είναι και πως θα συμβαδισεις και πως όλο αυτό θα το εξελίξεις.
Πρεπει να συμβαδιζεις με εναν ανθρωπο..να εχετε κοινους στοχους για το μελλον και γενικα να περνατε καλα..να θαυμαζετε ο ενας τον αλλον...αν τα καταφερεις αυτα θα εχεις και εναν επιτυχημενο γαμο...ειλικρινα αυτο ειναι το νοημα και οσο ακουω για φοβους διαζυγιου κτλ αν ειχαμε ολοι απαντηση θα ημασταν μεντιουμ..κανεις δεν ξερει το μελλον...δε βρισκω το λογο να χωριζουμε με καποιον οταν ειμαστε συνειδητοποιημενοι τι θελουμε και το χουμε βρει...και κατι ακομα..οσο μεγαλωνει ο ανθρωπος τοσο αποκτα παραξενιες...βρες μια γυναικα της προκοπης και κανε την οικογενεια σου γιατι η μαγκουφια δεν παλευεται
Σχέση έχεις;Ή σε δουλειά να βρισκόμαστε είναι η συζήτηση;Για μένα ο γάμος απο μόνος του δε λέει κάτι... το θέμα είναι να είσαι καλά... μόνος ή σε σχέση.
Το θέμα είναι και κάνεις αυτό που αισθάνεσαι. Άλλοι θέλουν συντροφικότητα, γάμο, παιδιά, άλλοι όχι. Και φυσικά ό,τι κάνεις, ειδικά αφού το αισθάνθηκες, να το υποστηρίξεις. Από κει και πέρα, το κάθε τι έχει θετικά κι αρνητικά, να είσαι έτοιμος και για τα δύο, και όντας παντρεμένος και όντας μόνος.
Scroll to top icon