ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.6.2020 | 16:12

Σας ευχαριστώ

Έγραψα χθές την εξομολόγηση για την κοπέλα μου που είχε γενέθλια και δεν μπόρεσα να της πάρω δώρο.Τελικά της πήρα σοκολάτα,και ξεκινώντας να της εξηγήσω,δεν με άφησε να πώ τίποτα...απλά με αγκάλιασε.Δέν μπορώ να σας περιγράψω την αντίδραση της... Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας,με κάνατε να νιώσω καλύτερα.Είναι που είμαι τόσο ερωτευμένος και θέλω να της χαρίσω όλο τον κόσμο,και περιπλέκω τα πάντα.Να είστε καλά.
5
 
 
 
 
σχόλια
Μπραβο και στην κοπελα σου που καταλαβε,μπραβο και σε σενα που την αγαπας και θελεις να της χαρισεις ολον τον κοσμο.Να περνατε ομορφες στιγμες,αυτο ειναι η συμβουλη μου.Και οπως και να ερθουν τα πραγματα.
Το γεγονός ότι έπρεπε να ρωτήσεις εδώ για το τι να κάνεις λέει πολλά για σένα. Δεν ξέρω αν αφορά το μυαλό σου ή τα συναισθήματά σου, αλλά δε βλέπω πολλή ευτυχία στο μέλλον σου.
Πολυ χαιρομαι γι αυτη την απαντηση και με την αντιδραση της κοπελας σου..δειχνει οτι ειναι προσγειωμενη και οχι ψωνισμενη..καταλαβαινουμε τον ερωτα σου και οτι θες να προσφερεις τα παντα αλλα πιστεψε με τα υλικα αγαθα δεν εχουν καμια αξια σε εναν ανθρωπο που δεν ειναι επιφανειακος...γενικα τα πιο απλα πραγματα αξιζουν χωρις κοστος...απλα οι κινησεις ειναι ωραιες...εστω μικρες εστω χειροποιητες εστω ενα γραμμα...μια καρτα
Συμφωνω με οτι λες.Θυμηθηκα μια σχεση,που δεν πηρα δωρο,και η απαντηση του αγοριου ηταν "το δωρο μου εισαι εσυ η ιδια".Νομιζω ειναι πανω κατω τα οσα γραφει και ο εξομολογουμενος εδω.Καμια φορα ειναι αυτο που λες.Σημασια εχει η ανυπαρξια πραγματων και το οτι εχεις διπλα σου τους συγκεκριμενους ανθρωπους.Αυτο απο μονο αρκει και υπερκαλυπτει πολλα.
Scroll to top icon