ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.6.2020 | 13:25

Η τυπισσα θελει να τον κραταει με το ζορι

Υπαρχουν κι αλλου αντρες, κυρα μου. Αφου ψαχνεται συνεχεια και το ξερεις, οι αλλες μονο σου φταινε; Ειτε ξερουν, ειτε δεν ξερουν, η επαναληψη του σημαινει οτι η σχεση εχει θεμα και οτι ειτε αυτος κουραστηκε κ ψαχνεται, ειτε εσυ νομιζεις οτι θα την ανανεωσεις κ οτι θα πετυχει με το ζορι. Ολα ειναι σχετικα. Δεν υπαρχουν εγγυησεις σε αυτα τα πραγματα. Κ δηλ αν του κανεις το ιδιο, ειστε φυσιολογικο ζευγαρι τωρα; Ελεος με τη μοιρλα εδω μεσα. Επειδη ακολουθειτε το ιδιο μοτιβο δεκα χρονια και ξεκατινιαζεστε φανερα σε αγνωστο κοσμο με κατι υποτιθεμενους φιλους σας που δεν εχουν κι αυτη σοβαρη θεματολογια για αλλη συζητηση στη ζωη, δε σημαινει οτι το πηγατε καλα τοσα χρονια κι οτι αξιζει να το συνεχισετε κιολας. Αν δεν εχει ηρεμησει η σχεση σας και δεν εχετε βρει ακομη τις ισορροπιες σας μεχρι τωρα, δε θα ηρεμησετε ποτε. Τζαμπα περιμενεις. Χανεις χρονο κι εσυ κι αυτος.
4
 
 
 
 
σχόλια
Να πω κατι φιλεναδα?Εσυ καλα τα λες και ετσι ειναι,αλλά μπορει αυτοι οι δυο στην τελικη να αλληλογουσταρονται με ολο αυτο,και ολο αυτο να ειναι και το αλατοπιπερο αν θελεις στην ολη σχεση τους.Δεν ξερεις ποτέ τι βρισκει ο αλλος και μενει και τι βρισκει η αλλη και δεν φευγει ή τον κραταει οπως λες.Μπορει αυτος να τη θελει (φαση "εγω τη γυναικα μου την αγαπαω,δεν την αλλαζω με καμία"), μπορει και η αλλη να της αρεσει οτι ο αντρας της εχει ακομα περαση,δεν μπορεις να ξερεις θελω να πω για ποιο λογο συνεχιζουν να ειναι μαζι ή τι γουσταρουν σε ολο αυτο που εμας μας ξινιζει ή δεν θα καθομασταν να το υπομενουμε.Απλα τους αφηνεις στον παραδεισο τους.Αυτο γουσταρουν,αυτο θελουν.Δεν μπορουμε να τους αλλαξουμε και να τους σωσουμε ολους δυστυχως.
Δεν κατάλαβα και πολλά ως συνήθως, αλλά ρε παιδιά κι εσείς που πετάτε χολή ανώνυμα εδώ μέσα και καταδεικνύετε τρίτους να το κοιτάξετε λίγο.Υ.Γ. Ποια είναι η ενδεδειγμένη θεματολογία της στήλης; Αν κάτι δεν προσβάλλει σε ευθεία βολή, δεν είναι ρητορική μίσους κτλ, έχει μια θέση εδώ. Νομίζω ότι ως ένα σημείο γι' αυτο υπάρχει και η στήλη: να λέει ο κόσμος αυτά που τον απασχολούν ενδεχομένως κι όχι αυτά που θα θέλαμε να διαβάσουμε ή γραμμένα με τον τρόπο που θα τα βρίσκαμε απολαυστικά (υπάρχει κι η λογοτεχνία...)
Scroll to top icon