ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.6.2020 | 15:51

Το σκέφτηκα σοβαρά

Εδώ και 3 Χρόνια είμαι μόνη μου. Βγαίνοντας από έναν αρραβώνα χώρισα μετά από 3 Χρόνια σχέση διότι ο αρραβωνιαστηκος μου δεν ήταν πιστός. Έπεσα από τα σύννεφα ήταν άλλος άνθρωπος στην αρχή και άλλος άνθρωπος στο τέλος . Εγώ ομολογώ πως είχα πέσει πολύ ψυχολογικα είχανε γνωριστεί οι οικογένειες μας κανονικός αρραβώνας και έπρεπε να μιλήσω με τους γονείς μου. Τους εξήγησα τι συμβαίνει μίλησα στο τηλέφωνο με τους συγγενείς μου διότι θα γινόταν και ο γάμος μας και έπρεπε να τα ακυρωσο όλα. Για αρκετούς μήνες είχα κλειστεί στο σπίτι δεν είχα κουράγιο να βγω ούτε να φάω κάτι ούτε να βλέπω άνθρωπο. Η συγγενείς μου έλεγαν Χίλια δυο πράγματα αντί να με υποστηρίξουν τον κατηγορουσαν έλεγαν τα χειρότερα και εγώ δεν έλεγα τίποτα απλά έλεγα ας είναι και έτσι ευτυχώς δεν παντρεύτηκαμε. Από το σπίτι βγήκα μετά από 1 χρόνο σε αυτό τον 1 χρόνο δεν δουλεύα κάπου δεν είχα καμία απολύτως όρεξη και κανένα κίνητρο για να βγω . Μετά από αυτό τον 1 χρόνο και αφού έχασα και παρέες φίλες και φίλους ένας φίλος μου χωρίς να ξέρει αν έχω προχωρήσει παρακάτω μου ζήτησε να βγούμε για ενα καφε . Εγώ αν και πέρασε 1 χρόνος δεν ηθελα να βγω η μητέρα μου έλεγε πως έπρεπε να συνεχίσω γιατί όλο αυτό το διάστημα η γονείς μου και η συγγενείς μου έβλεπαν τον πρώην μου να περνάει καλά να είναι ερωτευμένος και εγώ να μαραζωνο. Πήρα την απόφαση και βγήκα στην πορεία ο φίλος μου έδειξε ότι ενδιαφέρεται για εμένα βγαίνουμε συχνά και επιδιώκει να βρισκόμαστε πολλές φορές την εβδομάδα. Εγώ μπορώ να πω πως μου αρέσει σαν ανδρας και σκέφτηκα να του δώσω μια ευκαιρία να βγούμε και να δω πως θα εξελιχθεί. Κίνηση από μεριά μου δεν τολμώ να κάνω νιώθω αυτό το αίσθημα της απόρριψης να με πνιγει δεν θέλω σε καμία περίπτωση να "φαω" τα μούτρα μου ναι φοβάμαι να ξανά ερωτευτώ ναι νιώθω δειλή αλλά ξέρω μέσα μου πως θέλω να κάνω μια νέα αρχή .
3
 
 
 
 
σχόλια
Ποιο είναι το πρόβλημά σου δεν έχω καταλάβει. Εντάξει χώρισες και τελικά δεν άξιζε να κλαις για κάποιον αφού δεν είστε μαζί. Τώρα ήρθε κάποιος άλλος άνθρωπος στη ζωή σου και κανονικά θα έπρεπε να χαίρεσαι και να δώσεις μια ευκαιρία στον εαυτό σου να ερωτευθεί ξανά.
Scroll to top icon