ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.6.2020 | 17:18

''Πρώην''

Ήμασταν μαζί 4 χρόνια και έχουν περάσει 12 χρόνια από τότε που χωρίσαμε. Έχουμε κάνει σχέσεις και οι 2 όλα αυτά τα χρόνια αλλά πάντοτε μιλήσουμε η βρισκόμασταν μια φορά στο τόσο να τα πούμε. Όσο αναφορά το ποιος έστελνε σε ποιον νομίζω ότι αυτός έστελνε πιο πολύ αλλά και εγώ δεν το έκοβα. Πριν κάποιο καιρό τον ρώτησα αν το θεωρεί φυσιολογικό που μιλάμε μετά από τόσα χρόνια και μου απάντησε ότι το θεωρεί φυσιολογικό γιατί ζήσαμε ωραίες στιγμές , εγώ όμως παιδιά δεν ξέρω κανέναν να μιλάει με τον πρώην μετά από τόσα χρόνια. Μήπως υπάρχουν αισθήματα κρυμμένα από τη πλευρά του? Πείτε μου τη γνώμη σας παρακαλώ πολύ.
4
 
 
 
 
σχόλια
Για να αναρωτιεσαι προφανως και σου μπαινει στο μυαλο κατι παραπανω παλι...οπως και να χει μετα απο 12 χρονια δε γινεται να μιλατε εκτος και αν εχετε περασει σε εντελως φιλικο επιπεδο πραγμα απιθανο για 2 ανθρωπους που καποτε κανανε ερωτα...ρωτα τον ξεκαθαρα αν εχει κατι αλλο στο μυαλο του και εκτος αυτου αν τελικα τοσο πολυ δε μπορειτε ο ενας χωρις να μιλαει με τον αλλον μηπως πρεπει να τα ξαναβρειτε?
Γλυκο μου κοριτσι, εμενα προσωπικα δεν μου φανταζει καθόλου φυσιολογικό, όσο και εάν ο δικός μου πρωήν (πριν λίγο καιρό νυν) θεωρεί ότι μπορούμε να είμαστε τα καλύτερα φιλαράκια ( δεν υπάρχει περίπτωση, ειδικά από την στιγμή που συνειδητοποιήσα πόσο υποκριτής και αγνωμον είναι!). 'Ομως, τι να πω! Αβυσσος η ψυχή του ανθρώπου! Για έμενα θα ήταν φρονιμό να μην ψαχνεσαι με μήπως... Μιλά στα ισια μαζί του! Δεν αξίζει σε κανέναν ανθρωπο να ζει με αβεβαιότητα και ερωτηματα σε τέτοιες φάσεις!
Scroll to top icon