ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.6.2020 | 09:30

Απορία

Υπάρχει περίπτωση όταν βλέπεις ένα άνθρωπο δύο φορές να μην ξέρεις αν πραγματικά σου αρέσει σου βγάζει το ερωτικό? Μάλλον τα ερωτηματικά όταν υπάρχουν προς το δεν μου αρέσει θα πάει η δουλειά. Σας έχει τύχει να σας αρέσει πχ μετά το τρίτο ραντεβού? (και δεν μιλάω να σας κερδίσει ο χαρακτήρας αυτό είναι άλλη περίπτωση)
4
 
 
 
 
σχόλια
Αν μεσα σου δεν εχεις ξεκαθαρισει,τι ακριβως σου αρεσει σε αυτον,σε φιλικο ή ερωτικο,θα σου ελεγα να ξαναβγεις μαζι του.Εχει τυχει ναι και απλα αφιερωνεις λιγο χρονο στον αλλον ωστε να τον καταλαβεις/μαθεις περισσοτερο.Αλιμονο η πρωτη πρωτη εντυπωση μπορει να ναι και λαθος.
Λαθος.γνωμη μου.Οπως ειπα δεν ειναι τα πρωτα δεκα λεπτα ο μονος τροπος να κρινουμε.Μπορει να ειναι λαθος η γνωμη που θα σχηματισουμε και αυτο αδικει πρωτα τον αλλον που δεν του δωσαμε την ευκαιρια να τον μαθουμε περισσοτερο.
Scroll to top icon