ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.6.2020 | 01:01

Υπάρχει νόημα σε σχέση μετά την απιστία;

Καλημέρα σε όλους/ες!!! Παιδιά εύχομαι να είστε όλοι καλά!!! Είμαι αρκετά μπερδεμένη και θέλω τη γνώμη σας για ένα πρόβλημά μου!!! Πριν από δύο χρόνια χώρισα με το αγόρι μου, λόγω απιστίας. Τα έμπλεξε στα κρυφά με μια κοπέλα από τη σχολή του, για σύντομο χρονικό διάστημα, για να πάρει σημειώσεις. Τουλάχιστον αυτό μου παραδέχτηκε ο ίδιος τη στιγμή που τους είδα εντελώς τυχαία να βγαίνουν μαζί από το αμάξι στις 11 τη νύχτα, όταν εγώ γύριζα από τη δουλειά και οι φίλοι του μου είπαν πως τα έμπλεξε με τη συγκεκριμένη κοπέλα για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Έτυχε να έχουμε και κοινούς φίλους με τον πρώην μου, οι οποίοι έσπευσαν να με παρακαλέσουν να του δώσω μια ευκαιρία. Η συγκεκριμένη κοπέλα γνώριζε για την ύπαρξή μου και μου ζήτησε συγγνώμη μέσω γνωστών. Δεν τη γνωρίζω προσωπικά και δεν μπορώ να πω πως της έχω κακία. Σε μια απιστία φταίει και το τρίτο πρόσωπο, αλλά συγχρόνως και το άτομο που το παίζει σε διπλό ταμπλό. Είχαμε με το φίλο μου πολύ καλή χημεία, θέλω να είναι καλά, αλλά έχω ξενερώσει απίστευτα. Όλο αυτό το διάστημα με ενοχλεί και επειδή είμαι γυναίκα χαμηλών τόνων δεν έχω την αντοχή να κάτσω να ανοίξω όλην αυτή τη συζήτηση μαζί του, να θυμηθώ ξανά αυτό που με πόνεσε και να του δώσω ευκαιρία. Συγχρόνως σκέφτομαι πως μια απιστία που συγχωρείται επαναλαμβάνεται, αλλά και την ξεφτίλα που θα βιώσω στα μάτια όλων αυτών που με γνωρίζουν. Σε αυτά τα δύο χρόνια γνώρισα έναν άντρα, ο οποίος μαζί με μένα έπαιζε και με άλλες κι έτσι έκοψα. Πιστεύω πως αν ακόμα ήθελα τον πρώην μου δε θα προχωρούσα τη ζωή μου, έστω και για λίγο. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι αν ειλικρινά πιστεύετε πως μετά από μια απιστία δύο άνθρωποι που κάποτε ήταν πολύ καλά, τουλάχιστον σε επικοινωνία και σεξ, θα μπορούσαν να είναι και πάλι όμορφα μαζί. Γιατί εγώ πιστεύω πως όχι.
7
 
 
 
 
σχόλια
Αφού εσυ η ίδια εχεις ξενερωσει και εχεις αφήσει πίσω σου κατα πολύ το θέμα επανασύνδεση, νομιζω δεν υπάρχει και λογος να αναρωτιέσαι αν και για ποιο λογο αξίζει να είσαι με κάποιον που παρα τη χημεία και το σεξ αναμεσα σας σε κερατωσε. Προχωρας παρακατω όπως πολύ καλά έκανες και εκοψες κάθε προσπάθεια επανασύνδεσης. Η απάντηση μου σε αυτό που ρωτας ειναι, μα αν σε ήθελε 100% και υπήρχε και σε αυτον η χημεία που ενιωθες κι εσυ και το συναίσθημα βεβαιως, δεν θα έκανε το οτιδήποτε μαζί με την αλλη και θα έπαιρνε μονο τις σημειώσεις. Εκεί ναι. Να γυρίσεις και να μείνεις σε ατομα ΕΜΠΙΣΤΑ σε σενα, όχι σε ατομα που κοροϊδεύουν. Πολύ λογικό να το ξανακάνει ναι. Γιατί όχι? Τώρα που ξέρει οτι θα τον ξανασυγχωρησεις θα βάλει παλι τα φιλαράκια του να του κανουν πλάτη, κρίμα να χωρισετε και μπλα μπλα. Εσυ τι νιώθεις γλυκιά μου. Εσυ τι επιλεγεις και σε ποιον επιλεγεις να δώσεις τη δεύτερη ευκαιρία. Αν εχεις ξενερωσει φεύγεις μακρια. Δύσκολα αλλάζουν οι άνθρωποι. Δύσκολα. Αν είχε μετανιώσει τόσο πολύ ο δικός σου, όλο αυτό να το σκεφτόταν πριν προχωρήσει με την αλλη, ας περιόριζε τις γνωριμίες του στις σημειώσεις και μονο. Προχώρησε παρακατω. Μακρια απο οτι σε θλιβει.
Δεν έχει σημασία τι μπορουν οι άλλοι από τη στιγμή που εσένα όπως λες σε ξενερώνει η απιστία, κόβεις και το λήγεις. Δεν είναι θέμα λαθους η σωστου η κάθε αντίδραση. Ο καθένας επιλέγει αν θέλει να δώσει δευτερη ευκαιρια ή όχι.
Θα μπορούσα να γράψω πολλά, αλλά εν ολίγοις όλοι παίρνουμε αυτό που αξίζουμε: ίσως να αξίζεις να είσαι με κάποιον που έκανε σεξ με μία άλλη και της πούλησε έρωτα για να πάρει φοιτητικές σημειώσεις (!!!).
Για να σε βοηθήσω σκέψου το έτσι: "Εκμεταλλεύεται τα αισθήματα μιας άλλης κοπέλας, την οποία στο τέλος θα παρατήσει και θα πληγώσει μόνο και μόνο για να πάρει σημειώσεις, αντί να σηκωθεί το πρωί, να πάει στο μάθημα και να διαβάσει όπως οι φυσιολογικοί άνθρωποι. Και σαν να μην φτάνει αυτό στο δήλωσε, στο επιβεβαίωσαν και οι φίλοι του, οπότε πλήγωσε και εσένα αν είναι δυνατόν!! Η απιστία συγχωρείται όταν είναι μια παρόρμηση, η παράλληλη σχέση δεν συγχωρείται!!! "Αν θές τη γνώμη μου να τον παρατήσετε και εσύ και η άλλη κοπέλα, δεν αξίζει σε καμία από τις δύο.
Θα επρεπε να σε απασχολεί το εξης (κ μάλιστα περισσοτερο απ ολα) : προσέγγισε ερωτικά την αλλη κοπελα για να εξασφαλισει σημειώσεις για τη σχολη. Το περνας λιγο στα ψιλα γραμματα ενω δε θα πρεπε. Νομιζω οτι σκέφτεσαι "να, δεν την ηθελε στ αληθεια", ενω θα πρεπε να σκεφτεσαι "ποσο τραγικός να της πουλαει ερωτα για σημειώσεις ενω μαλιστα ειναι μαζι μου". Σημερα αυτη για σημειώσεις, αυριο η αλλη για προαγωγή κοκ.
Scroll to top icon