ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.6.2020 | 02:18

Untitled

Προς εκεινη τη συγκεκριμενη μερίδα γονεων. Χαλαρωστε παιδια. Απολαυστε την οικογένεια σας κι αφηστε κι εμας τους υπόλοιπους να απολαύσουμε ο, τι ειναι αυτο που αγαπάμε. Η γη της Επαγγελίας δεν ειναι για ολους η οικογενεια. Ξερω οτι σας ειναι αδυνατο να το κατανοήσετε, αλλα ειναι η αληθεια ειναι αυτη. Υπαρχουν κι αλλα πραγματα στη ζωη τα οποια καποιοι απο εμας προτιμάμε αντι της οικογενειας. Μην προσπαθείτε να περάσετε τη δικη σας επιλογη ως μονόδρομο για την ευτυχια. Ο καθένας ο, τι αγαπαει κι ο, τι τον γεμίζει. (αισθάνομαι λαρτζ αποψε, θα αφησω τα σχολια ανοιχτα)
2
 
 
 
 
σχόλια
Ακριβως οπως τα λες!Και να σου πω και κατι?Αν η συγκεκριμενη μεριδα των παντρεμενων που και καλα ενοχλειται και νοωθει να απειλειται απο τους ελευθερους,ας συνεχισει να κανει οτι κανει.Ο καθενας στη δικη του ζωη και σε αυτα που εχει,αυτο πιστευω.Απο κει και περα φυσικα δεν μπορουμε να τους αλλαξουμε ολους,ουτε να τους κανουμε να δουν και να σκεφτουν οπως βλεπουμε και σκεφτομαστε εμεις.Απλα τους αφηνεις στον ιδανικο μικροκοσμο τους.Ξερεις οι ανθρωποι κατω απο μεγενθυντικους φακους και με παρωπιδες,οτι και να πεις οτι και να κανεις,δεν αλλαζουν ποτε.Οποτε γιατι να χαλιομαστε?Τους αφηνεις στον ωραιο τους μικροκοσμο.
Scroll to top icon