ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.6.2020 | 21:52

Απών

Ένα χρόνο σχέση, 2 χρόνια γνωριμίας.. στην αρχή έρωτας μεγάλος μετά άρχισαν τα προβλήματα.. χωρισμος, αδιαφορία, επανασύνδεση , χαρά, ερωτευμένη, αδιαφορία, χωρισμός , επανασύνδεση και πάει λέγοντας... του στάθηκα πολύ, η αλήθεια είναι ότι τον αγάπησα και ταυτόχρονα αγάπησα πρώτη φορα, θα μου πεις μέσα σε ένα χρόνο? Ναι , μέσα σε ένα χρόνο!Αλλά με τους συνέχεια τσακωμούς και χωρισμούς προσπαθούσα να καταλάβω γιατί με φερόταν έτσι.. Εν τέλει δεν είχε υπολογίσει καλά, μαθεύτηκε η αλήθεια και είχε παράλληλη σχέση με εμενα και με μια κοπέλα.. δήθεν πρώην.. Κλάψα και κακό εγώ, πόνος? Κατάθλιψη? Τεράστιος!Μου ζητάει δεύτερη ευκαιρία και ότι το μετάνιωσε, μετά από λίγο καιρό τον πίστεψα και γύρισα σε αυτόν.. Και το Ευχαριστώ? Μετά από 2 εβδομάδες με χωρίζει λέγοντάς ότι δεν με θέλει άλλο, και το πιέζουμε καιρό, και δεν μπορεί να κάτσει μαζί μου επειδή με λυπάται μετά από όσα μου έκανε! .. είδα ότι ακολούθησε την προηγούμενη και τον ακολουθεί!Αισθάνομαι πιο απαίσια από πότε... Και δεν φταίω σε τίποτα.. βασικά φταίω που τον είδα τόσο σοβαρά!
1
 
 
 
 
σχόλια
Κοριτσι μου απλα τον αγαπησες πιο πολυ απο οτι σε αγαπησε εκεινος και τον πιστεψες,αυτο ηταν το λαθος,ενταξει τωρα πια πλεον ξερεις.Ηταν ο τυπος ανθρωπου που δεκα ευκαιριες να του εδινες,παλι τα ιδια θα σου φερονταν.Δε φερθηκε οπως επρεπε τι να λεμε τωρα.Εχεις παραλληλο φιλε μου?Να εχεις και τα κοτσια να το παραδεχτεις και να πεις αυτο το γαμάτο φευγω γιατι βρηκα αλλη,γιατι θελω να χωρισω,να αναλαμβανεις ευθυνες αυτο.Απο οτι ειδες ενας δειλος ηταν,ουτε παραδεχτηκε τιποτα,ηθελε να βγει στο τελος και απο πανω.Μη χαλιεσαι.Χαλιεσαι γιατι εδωσες χρονο και συναισθημα σε εναν που δε σου αξιζε ολο αυτο που περασες.Να σκεφτεσαι οτι επιτελους εφυγε μια τυρρανια.Δεν ηταν σχεση αυτο,μια κοροιδια ηταν.Αι σιχτιρ να του πεις απο μενα με τη νεα του γκομενα.Και να παρεις το χρονο σου και να προχωρησεις στη ζωη σου.Το αν ενας ανθρωπος μας φερεται ασχημα,δε σημαινει οτι οι υπολοιποι 99.9% φερονται ετσι ουτε οτι ειναι σαν αυτον.Αξιζεις τα καλυτερα.Φευγεις απο οτι σε θλιβει και ευχομαι να βρεις αυτο που αξιζεις.Και να εισαι καλα.
Scroll to top icon