ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.6.2020 | 02:26

Γυμνισμός

Τελειώνοντας το μάθημα είπαμε με τον καθηγητή (πάντα στο τελος συζητάμε λιγο με τον συγκεκριμένο) τι θα κάναμε το σκ και είπε και αυτός και εγώ και άλλοι ότι θα πηγαίναμε για μπάνιο. Πάμε με την παρέα μου σε παραλία γυμνιστών και τον βλέπουμε. Εμείς πήγαμε έτσι πρώτη φορά για πλάκα, να δούμε τι είναι. Αυτός λογικά πηγαίνει χρόνια και το έχει σαν ιδεολογία, οπότε δε ντράπηκε.Εμεις να τρεχουμε σαν παλαβά να κρυφτούμε...και αυτός να νομίζει οτι εχουμε κατι μαζι του. Ήρθε και μας βρηκε εκει που κάναμε ηλιοθεραπεία και μας μιλησε ήρεμα. Μας εξήγησε τι φιλοσοφία πισω απο ολο αυτο. Αλλά όσο να ναι είναι άβολο. Είναι μι από τις φοιτητικές στιγμές που δε θα ξεχάσω ποτέ. Θα τη λεω μέχρι και στα δισέγγονα μου.
14
 
 
 
 
σχόλια
Μια ερωτηση,την ωρα που σας εξηγουσε τη φιλοσοφια του γυμνισμου,και εσεις ειχατε κρυφτει,αυτος ηταν τσιτσιδος?Γιατι εκεινη τη στιγμη,γνωμη μου,παυει ο ρολος του ανθρωπου που κανει γυμνισμο και ηταν ο καθηγητης σας.Εγω θα το θεωρουσα ανωμαλια την εν λογω κινηση του.Ειμαι υπερ του γυμνισμου,κανω κιολας,αλλα αν ημουν καθηγητης δεν θα πηγαινα να δειχτω τσιτσιδι μπροστα στους μαθητες μου.Υπαρχει ενας αγραφος σεβασμος αν καταλαβαινεις.Δεν ξερω εμενα το ολο σκηνικο της συγκεκριμενης σκηνης με παραπεμπει σε ανωμαλια.Τα περι γυμνισμου θα μπορουσε να σας τα πει και μια στιγμη άλλη,οχι εκει και οχι τσιτσιδι.Δεν ξερω αν ειμαι λαθος,αν καποιοι δουν λαθος οτι γραφω,ειμαι πολυ open mind ατομο,και ολο αυτο που περιεγραψες μου καθισε σαν ανωμαλια,σαν επιδειξιομανια να το θεσω αλλιως.Ειναι παρομοιο το παραδειγμα να παω στον γιατρο που με ξερει,και αυτος να αρχισει να γινεται τσιτσιδι μπροστα μου χωρις εγω να εχω δωσει το δικαιωμα.Υπαρχουν καποια μικρα διαχωριστικα ορια βεβαιως σεβασμου και μη προσβολης του αλλου,σε τετοια θεματα που εχουν να κανουν με σεξουαλικα υποννοουμενα,αυτο πιστευω.Και νομιζω οτι ο καθηγητης σας ξεπερασε αυτα τα ορια.Περιμενω να δω και οι αλλοι τι θα γραψουν εδω,θελω να δω γνωμες,θελω να δω αν λεω κατι λαθος,δεν ξερω συμφωνει κανενας με τη σκεψη μου παιδια?Λεω κατι λαθος?
Θα συμφωνούσα αν δεν ήξεραν πού πήγαιναν. Αλλά δεν τους προσκάλεσε ο καθηγητής, ούτε έκανε επίδειξη, τυχαία τον είδαν. Κατά την γνώμη μου δεν θα έπρεπε να ντραπεί για κάτι φυσικό. Καλά έκανε και τους εξήγησε.
Και πάλι αναιρείται η έννοια του τυχαίου, αν πάω να σταθώ γυμνός στους μαθητές μου. Εννοώ εκείνη τη λεπτή διαχωριστική γραμμή και νομιζω ο καθηγητης εδώ την ξεπέρασε. Δεν αντιλεγω καλά έκανε και τους εξήγησε το νόημα αλλά δεν ειναι φιλαράκια που κάνανε μαζί φαντάροι φεριπειν, ειναι καθηγητης με μαθητές. Εκεί βλέπω το στραβό? Θελω να πω είμαι υπέρμαχος του γυμνισμού αλλά όχι όταν εχεις να κανεις με αυτές τις διαχωριστικές γραμμές. Όσο ανοιχτα κι αν μιλούσαν όσο κι αν είχαν να το πω μια οικειότητα, αυτό να σταθεί τσιτσιδι μπροστά τους, και να τους μιλάει να τους κανει παράδοση κιόλας, εκεί για μένα ξεπέρασε αυτές τις διαχωριστικές γραμμές. Να το πάω λίγο παρακατω? Ξέρω θα γίνω χυδαία, αλλά θελω να δείξω το ποσο ακατάλληλη ηταν η συγκεκριμένη στιγμή για να διδάξει τη φιλοσοφια του γυμνισμού, θα πω το παράδειγμα απλα και μονο για να κάνω να καταλαβετε τι εννοώ. Εκεί που διδάσκει τη φιλοσοφια λοιπον τσιτσιδι μπροστά τους και ειναι και κοπέλες, ε αυτός άνθρωπος ειναι, στο γυμνισμο ειναι ολα παντα ανοιχτα, επόμενο ειναι ο καθηγητής να ερθει σε στύση. Θα ηταν ωραίο να πει σε μια μαθήτρια έλα μαζί μου να εκτονωθω? Μα φυσικά και όχι. Κι ετσι όπως εμφανίστηκε εμένα χτύπησε ως "δεστε τι πουλί και τι σωμα έχω", έλεος δηλαδή. Πότε οι μαθητές του επέτρεψαν να τους κανει κάτι τέτοιο? Αυτη ειναι η αντίθεση μου. Και τη φιλοσοφια ας την έλεγε αλλου και αλλιως. Εκεί δεν δείχνεις τη φιλοσοφια του γυμνισμού εκεί ειναι καθαρά επιδειξιομανία να μην πω ανωμαλία. Δεν ξέρω ας γράψει κι άλλος παιδιά. Δέχομαι οτι κάποιος μπορεί να θεωρεί τον καθηγητή ολοσωστο απλα εκφράζω μια αντίθεση ως προς την συγκεκριμένη κινηση του. Αυτη και μονο. Ευχαριστω Μαρια604! ;-)
Όταν εισέρχεσαι στον χώρο του άλλου, παίζεις με τους κανόνες του. Σε παραλία γυμνιστών πήγαν και το γνώριζαν. Λίγο akward, δεν διαφωνώ μαζί σου, αλλά και ο καθηγητής δεν ήταν υποχρεωμένος να ντυθεί επειδή ήταν κι εκείνοι ;)
Πέστα φίλε με το τέλειο nickname!Έλενα εγώ σε ευχαριστώ για την απάντηση και ας έχουμε αντίθετη άποψη. Η παραλία γυμνιστών είναι για γυμνιστές. Γυμνισμός σημαίνει αποδοχή της ανθρώπινης φύσης. Ουδεμία σχέση έχει με σεξουαλικές αναζητήσεις ή συγκεκριμένα επαγγέλματα όπως του καθηγητή ;-)
Μαρία604Eυχαριστω για το κομπλιμεντο στο nick. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να είναι περίεργο, όμως το ίδιο "άβολο" είναι και για γυμνιστές να τους κάνουν παιδική χαρά τα λημέρια άσχετοι με το σπορ ;)
Παιδια συμφωνω με την αποψη σας οτι στα μερη των γυμνιστων κανουμε γυμνισμο και αυτο δεν επηρεαζει σε καμια περιπτωση την ιδιοτητα μας.Μαζι σας.Τελωσπαντων ειναι η οπτικη μας και το ποσο επιτρεπουμε σε καμια πραγματα να μενουμε στις ισορροπιες.Εκει ειναι και η διαφωνια μου,δε διαφωνω με το γυμνισμο,διαφωνω το οτι δε σεβαστηκε αν οι μαθητες του ηθελαν ή δεν ηθελαν να το δουν γυμνο.Ειναι το ιδιο με το να ειμαι σε χωρο για καπνιστες και να καπνιζω και να ερθει ενας φιλος και να του πεταω τον καπνο στο προσωπο,αφου στο χωρο που ειμαι επιτρεπεται το καπνισμα επομενως?Θελω να πω ειναι καποια μικρα πραγματακια,ανεπαισθητα για πολλους αλλα αφηνουν μια εικονα αρνητικη.Εδω η γραφουσα δε νομιζω να εμεινε με τη θετικη εικονα ολου αυτου,σε αυτο εστιασα,γιατι αν ηταν θετικο και αμελητεο δεν θα το εγραφε καν,δεν θα το ειχε σαν ιστορια να λεει και στα δισεγγονα της.Αγαπη και ειρηνη σε ολους Μαρια604 κι εσενα Μετζη :)
Φοιτητικές στιγμές = ενήλικα άτομα. Εάν οποιοσδήποτε προσβλήθηκε με την στάση του καθηγητή, είναι πρόβλημά του που έκατσε παθητικά να τον ακούσει και δεν έφυγε εντελώς ή δεν εξέφρασε ενδοιασμό εκείνη την στιγμή. Κανένα δικαίωμα δεν καταπατήθηκε, και ούτε ο/η γράφων υπονοεί κάτι τέτοιο, πέραν του άβολου της όλης στιγμής για άσχετα με τον γυμνισμό άτομα. Ήξεραν πολύ καλά πού πήγαν και ότι θα έβλεπαν γυμνούς ανθρώπους άλλωστε - το ότι έπεσαν στον καθηγητή είναι άσχετο. Ακόμα, δεν προκύπτει από κάπου το φύλο του ατόμου που εξομολογήθηκε.Elena, επειδή βλέπω ότι σε προβληματίζει το θέμα ανδρικής στύσης/ανωμαλίας, προτείνω να διαβάσεις για το θέμα από την οπτική των πραγματικών (που ζουν, δηλαδή, με αυτή την φιλοσοφία ζωής) γυμνιστών όλων των φύλων και ηλικιών. Υπάρχει τεράστιος σεβασμός στην αληθινή κοινότητα Γυμνιστών, και όπως έχω ξαναπεί, οι προσβλητικές συμπεριφορές δεν ευνοούνται και τα άτομα που ξεπερνούν το παραμικρό όριο εκδιώχνονται. Peace love unity respect ^^
Καλε δεν εχω θεμα,ξερω περι γυμνισμου κλπ :)Μακαρι να ηταν ολοι ανοιχτομυαλοι για μενα.Εσυ ξεχωριζεις και παντα συμφωνω σε ολα τα σχολια σου! :)Συμφωνω και με οτι γραψατε.Ξεχωρα απο στυση και ανωμαλια,σε εκεινη την αβολη στιγμη που εφερε τους μαθητες του,μονο σε αυτο αναφερομαι,αλλα οπως φαινεται και γραφεις και αυτοι γνωριζαν που πανε και κανενας δεν αντεδρασε οποτε ηταν ολα μια χαρα.Enjoy life και τις μικρες εκεινες στιγμες που ξετρυπωνουν απο το πουθενα.Να εισαι καλα Μαρια και σε ευχαριστω.Συγνωμη αν εγραψα πολλα,μονο στην αβολη στιγμη αναφερθηκα αλλα απο κει και περα τελος καλο ολα καλα που λεμε.
Και να σου πω και κατι?Μακαρι να κανανε ολοι γυμνισμο στα σπιτια τους,στις ειδικες παραλιες.Δε θα ειχαν τοσο συσωρευμενα νευρα,που βλεπεις ενα γυρω εχουν οι περισσοτεροι.
Scroll to top icon