ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.6.2020 | 20:33

Μην υποβιβάζεις την νοημοσύνη κάποιου.

Βαρέθηκα να μιλώ ξεκάθαρα , να αποδεικνύω τα αυταπόδεικτα και να μην γίνονται κατανοητά. Δεν είναι βλάκες κάποιοι που το κάνουν, απλά δεν τους βολεύει να καταλάβουν για να μην ασχοληθούν μαζί σου και γενικότερα "σπάνε πλάκα" ακόμα και για θέματα που επείγουν ή στα προκάλεσαν εκείνοι.
4
 
 
 
 
σχόλια
Μήπως είναι ξεκάθαρα κι αυταπόδεικτα μόνο στο δικό σου μυαλό; Οι άνθρωποι τείνουμε να μετατρέπουμε το υποκειμενικό σε αντικειμενικό· ό,τι βλέπουμε μεις με τα δικά μας μάτια νομίζουμε ότι το βλέπουν κι οι άλλοι ίδιο.Οκ, το μαύρο το βλέπουν όλοι μαύρο και το άσπρο άσπρο. Αλλά πόσα θέματα είναι τόσο ξεκάθαρα;
Γιατι να καθεσαι καθε φορα να αποδεικνυεις τα αυταποδεικτα?Εσυ να εισαι ξεκαθαρος και απο κει και περα οποιος καταλαβε καταλαβε.Πολλη σημασια δινεις μου φαινεται σε κατι που δεν θα επρεπε να χαλιεσαι στην τελικη.
Αλήθεια είσαι τόσο σίγουρος/η ότι σπάνε πλάκα μαζί σου; Mίλησες ξεκάθαρα; Eκτός πια και αν είναι τόσο κακόβουλοι, οπότε δεν αξίζει να ασχολείσαι. Είσαι όμως σίγουρος ότι κατάλαβαν; Aπό τέτοιες καταστάσεις δημιουργούνται φρικτές παρεξηγήσεις.
Scroll to top icon