ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.6.2020 | 04:04

τι εχω παθει επιτελουυς

Ειναι αστειο και που θα το γραψω. Ειναι γελοιο και το ξερω..αλλα δεν μπορω να σταματησω να τον σκεφτομαι και να ζηλευω και να νιωθω μειονεκτικα πως εγω ειμαι ενα τιποτα για αυτον μπροστα σε τοσες κοπελες που υπαρχουν εκει εξω και σιγουρα του κεντριζουν το ενδιαφερον.κατι που εγω φροντισα να καταστρεψω, με υποτιμουσε συνεχεια και ηθελε να με αλλαξει για να ακολουθησω τη δικη του φιλοσοφια ζωης. απλα βγαιναμε αυτο ηταν ολο. και τωρα μολις με βλεπει ταραζεται και δεν ξερω.πιστευα οτι ηθελε οντςω οπως ελεγε να ξεκινησει κατι. ειμαι ηληθια δεν ξερω τι εχω παθει απλα βαρεθηκα να μου ''απαγορευουν΄΄ ολοι να τον σκεφτομαι.να μου λενε οτι δε μ αξιζει και οτι ειναι λιγος και ενα σωρο αλλα.δε γουσταρω να ακουσω δεν το ελεγχω. και στην τελικη αν εγω ημουν καλα με το μεσα μου τοτε ναι δε θα εφταιγα εγω.τωρα απλα καλα να παθω..σκεψεις σκεψεις χωρις λογο και ποναει.θα περασει αλλα με βασανιζει ακομα κ ουτε που το φανταζεται.
1
 
 
 
 
σχόλια
Καλα στα λενε οι φιλοι σου παντως, αν όντως εγιναν ετσι τα πραγματα. Κ απ οτι φαινεται στοχος επετευχθη. Σε εκανε να αισθάνεσαι άσχημα με τον εαυτο σου. Καταλαβες.
Scroll to top icon