ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.6.2020 | 12:21

Τι κρύβει αυτή η πράξη;

Γεια σας .χθες έκανα πλάκα στο αγόρι μου και μίλαγε με τη μαμά του .του έκλεινα το στόμα και τη μύτη και εκείνος πάνω στα νεύρα του μου έδωσε σφαλιάρα. Το έκανε λέει για πλάκα δήθεν και ότι δεν το ήθελε . Απλά τον νευρίασα. Δεν ήταν δυνατή αλλά η κίνηση με πείραξε πάρα πολύ! Και ότι και εγω τον πειραζα ενώ ήταν κουρασμένος. Δεν λέω ότι είμαι απαραίτητα σωστή αλλά δεν ήταν πολύ φάουλ η κίνηση αυτή;
5
 
 
 
 
σχόλια
Τα νεύρα έχουν ένα σχοινί. Αυτό που έκανε ήταν όντως άσχημο. Σήμερα η σφαλιάρα, αύριο η κλωτσιά, μεθαύριο η μπουνιά. Απλά φρόντισε μη φτάνεις τον άλλον στα όριά του με συμπεριφορές ανωριμότητας. Παρακολούθησε από εδώ και πέρα τη μετέπειτα συμπεριφορά του, καλό θα ήταν όμως σίγουρα να το συζητήσεις μαζί του και να του εκφράσεις το πόσο σε ενόχλησε, για να δεις και τί θα σου πει. Καλή τύχη.
Ήταν, αλλά κι εσύ δεν πας πίσω. Δεν ήταν αστείο αυτό που έκανες κι εφόσον είδες ότι δεν γελούσε δεν έπρεπε να επιμείνεις.Οι χοντράδες φέρνουν και χοντροκομμένες αντιδράσεις.
Απαγορευεται τετοια κινηση..το αγορι μου λεει πως οποιος αντρας παει να δειξει τη δυναμη του σε γυναικα απλα δεν ειναι αντρας..σιγα τι του κανες και συ...απο τα απαλα χαστουκια ερχονται τα πιο μεγαλα!
Scroll to top icon