ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.6.2020 | 17:20

απο κολλητοι σε σχεση;

Λοιπόν εδώ και αρκετό καιρό έχω έναν κολλητό. Είμαστε πολυ δεμένοι, υπάρχει μεταξύ μας εμπιστοσύνη κτλ. Μια μερα βγήκαμε και με φίλησε. Γενικά δεν θέλαμε να χαλάσει η μετσξύ μας σχέση και είπαμε να μην κάνουμε κανονική σχεση. Τα φιλιά ομως συνεχίστικαν και πλέον φερόμαστε σαν να τα έχουμε. Έχουμε υποσχεθεί πως αν τα φτιάξουμε επίσημα να το πω έτσι και χωρισουμε, θα συνεχίσουμε να μιλαμε ως φιλοι. Ολα ωραια ως εδω, καλος χαρακτηρας ειναι, καλα περναμε πραγματικα. Ομως σκεφτομαι πως ισως εγω δεν ειμαι ετοιμη για σχεση. Καποιες φορες νιωθω πως θελω αλλα αλλες φορες αισθανομαι πως θλω να μεινω μονη για λιγο ακομα (καινειναι ηδη σαν να εχουμε σχεση) . Δεν θελω να του πω κατι γιατι 1. θα το μετανιωσω μετα 2. φοβαμαι πως ετσι θα τον χασω εντελως απτη ζωη μου.Μην με κραξετε ξερω οτι επρεπε να μεινουμε φιλοι και να μην τα κανουμε ολα αυτα αλλα ναι. Επισης να πω ότι εξωτερικά δεν με ελκύει ιδιαίτερα απλά έχει υπέροχο χαρακτήρα. Επιπλέον αισθάνομαι πως ειναι πολυ γρηγορο, αποτομο και ξαφνικο και αυτο με κανει να εχω αμφιβολιες. Τι να κανω;
6
 
 
 
 
σχόλια
Σταμάτα να σκέφτεσαι.Δε χρειάζεται να το οριοθετήσεις.Ζήστο όσο περνάς καλά μαζι του.Αν σταματήσεις να περνάς καλά, πέστου το.Αν είναι φίλος, θα καταλάβει.
Δυστυχώς αυτά γίνονται πάντα στα ξαφνικά.Αν δεν σου άρεσε δεν θα ανταποκρινόσουν στο φιλί (φιλιά πλέον).Αφού το ξεκίνησατε, δεν το ζείτε λέω γω.
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά, αφήνεις κάποιον που ΔΕΝ σε ελκύει εμφανισιακά να κάνει κίνηση και όχι μόνο μια φορά αλλά όπως λες αυτή η φασούλα συνεχίζεται. Εαν ψάχνεις για αποδοχή και προσοχή, επειδή έχεις στη ζωή σου έναν άνθρωπο που σου φέρεται καλά, ασ' τον να βρει κάποια που θα τον κοιτάζει και θα λιώνει (χωρίς παρεξήγηση).
ισχύει, αν δεν υπάρχει (συγχωρέστε με για την έκφραση) αυτή η καύλα που έχει ο ένας για τον άλλον τι να το κάνεις.. Το θέμα είναι να υπάρχει αυτό το έντονο και η φιλία που λένε πιο πάνω μαζί. Αλλιώς είναι συμβιβασμός. γι αυτό νιώθει κι αυτούς τους ενδοιασμούς απλά δεν καταλαβαίνει οτι συμβιβάζεται.
Οι μεγαλύτεροι έρωτες καλή μου έτσι ξεκίνησαν και πολλοί από αυτούς είχαν και πολύ αίσια κατάληξη!!! Τί πιο όμορφο από το να μπορείτε με το σύντροφό σου να είστε και κολλητοί φίλοι!!! Μη μετανιώνεις για τίποτε!!! Καλή τύχη!!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon