ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.6.2020 | 14:59

Κατά-ληξη.

Έχω κάνει δύο σχέσεις στη ζωή μου όλες κι όλες.. και ήταν επιλογή μου. Διάλεγα τους ανθρώπους που έβαζα στη ζωή μου και σίγουρα δε τους ήθελα για μια νύχτα αλλά μ' άρεσε να βλέπω το μέλλον μαζί τους. Μακροχρόνιες όλες, πόνεσα πάρα πολύ όταν τελείωσαν, ήταν εκείνοι που έφυγαν πρώτοι και γω έμενα πίσω να μαζεύω τα κομμάτια μου.Ποτέ δεν κατάλαβα πως γίνεται ξαφνικά μια μέρα ο > σου να μη νιώθει πια έτσι.. Τι θα πει που πέρασε; πως περνάει μέσα σε μια νύχτα; Αυτά και άλλα πολλά βασάνιζαν επι χρόνια το μυαλό μου ώσπου μπήκε στη ζωή μου η τρίτη μου σχέση με την οποία παρόλο που είμαστε μαζί 2 χρόνια έχουμε ζήσει πολύ εντονότερες στιγμές απ' ότι με τους προηγούμενους.Δυστυχώς εκείνος δουλεύει σεζόν για 3 μήνες και τα καλοκαίρια τα περνάμε χώρια το υπόλοιπο διάστημα προσπαθεί να με χωρέσει μέσα στο χρόνο του μαζί με την οικογένεια και τους φίλους του, πράγμα που δεν κάνει καθόλου σωστά.Η καραντίνα επιδείνωσε την κατάσταση, μιας και χωριστήκαμε πάλι για αρκετό διάστημα, ενώ τώρα έφυγε για τη δουλειά του. Δεν νιώθω ότι χάνω τα φλερτ μου, ή δεν ζω τη ζωή μου, δεν έχω διάθεση να γκομενίζω απλά με έχει κουράσει όλο αυτό το πήγαινε- έλα. Έτσι θα ναι η ζωή μου απο δω και πέρα; Μπούχτισα!!Τώρα αρχίζω και καταλαβαίνω πως τελειώνουν οι σχέσεις..
2
 
 
 
 
σχόλια
Το ότι μια κατάσταση επαναλαμβάνεται καλή μου μία, δύο ή και παραπάνω φορές δε σημαίνει πως θα είναι πάντα έτσι!!! Τα καλύτερα έρχονται, με άλλο πρόσωπο από ό,τι μπορώ να φανταστώ από όσα μας περιγράφεις, έρχονται πάντως για όλους/ες όσους/ες έχουν περάσει δύσκολα!!! Καλή τύχη!!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon