ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.6.2020 | 09:03

Πίεση.

Δεν μπορώ άλλη πίεση. Είμαι πολύ ψυχολογικά κουρασμένη από αυτή την σχολή που θεωρούν ότι μπορούν να μας ανακοινώνουν τα τεστ δύο μέρες πριν και λίγο πριν τη εξεταστική και να έχουν και τέτοιο ύφακι ότι μας κάνουν χάρη. Επίσης δεν είναι ότι σκοτιστηκα και τόσο για το ύφος τους και την αγένεια τους, αλλά για το ότι δεν έχω ανθρώπινο χρόνο και ότι δεν μπορώ να κοιμηθώ κάποια βραδιά. Απλά βάζω τα κλάματα σε άκρες φάσεις γιατί δεν μπορώ να δεχτώ ότι κάνουμε τα εύκολα δύσκολα. Ασαφής εκφωνήσεις, σημείωσεις ούτε καν στο σκαν αλλά φωτογραφία από τσαλακωμενο χαρτί και γενικά καμία μα καμία οργάνωση. Σας έχουν βάλει ποτέ να δείτε μετρήσεις από βίντεο με χάλια ανάλυση τραβηγμένο από άνθρωπο που έχει Πάρκινσον? Γενικότερα, είμαι πολύ κουρασμένη και έχω πονοκέφαλο κάθε μέρα. Απλά δεν είμαι φτιαγμένη για τόση πίεση... Μου αρέσει το αντικείμενο αλλά αυτήν την στιγμή μισώ την σχολή μου. Την μισώ. Είναι για τα πανηγύρια στην καλύτερη. Δεν ξέρω πως θα αντέξω. Μέχρι τον Αύγουστο... Κάθε πρωί μισώ το πώς ξημέρωσε και έχω να ασχοληθώ με τις μαλακίες τους. Τρία χρόνια δεν είχα κάνει πότε παράπονο. Ίσα ίσα όλα μια χαρά, με αρκετό διάβασμα τα πήγαινα καλά και ένιωθα ότι έχει νόημα γιατί προσπαθω για κάτι που σέβομαι. Τώρα σκατουλες. Γνώση με κανένα απολύτως βάθος... Νιώθω ότι τρελαίνομαι. Τους βλέπω στον ύπνο μου πραγματικά. Λοιπόν σας αφήνω για να πάω να δώσω κάτι τεστακια.
7
 
 
 
 
σχόλια
Καλημέρα φίλη μου!!! Μέχρι τον Αύγουστο απομένουν 2 μήνες!!! Άλλοι άρχισαν να διαμαρτύρονται για σχετική πίεση ήδη από τον πρώτο χρόνο!!! Αφού έφτασες μέχρι εδώ, όλα καλά!!! Φρόντισε να ρυθμίσεις τον ύπνο σου για να μη νιώθεις τόσο κουρασμένη, τη διατροφή σου και να ξεκουράζεσαι όσο το δυνατόν περισσότερο!!! Στον ελεύθερό σου χρόνο, ακόμα κι αν είναι λίγος, βρες κάποιο hobby που θα σε βοηθά να χαλαρώσεις!!! Καλή τύχη!!!
Ενα περιεργο πραγμα, ακριβως ετσι νιωθω εγω για τη δουλεια μου. Μου αρεσει το αντικειμενο αλλα μισω το αφεντικο μου (με κοιταει τωρα που κανω γκριματσες). Αυτο που θελω να σου πω αγαπη ειναι πως δυστυχως η πιεση υπαρχει παντου στην ενηλικη ζωη. Στις σπουδες, στη δουλεια, στις σχεσεις μας με τους αλλους, κλπ κλπ. Ποτε ομως, οσο και να πιεζεσαι μην πεις πως δεν το αντεχεις. Εχεις πολυ μεγαλυτερες αντοχες απ οσο πιστευεις, εχεις περισσοτερη δυναη απ οση νομιζεις! Μην τα βαζεις κατω, και θα δεις καποια στιγμη θα δικαιωθεις. Καλη δυναμη αγαπη!
Θα σου πω...Σίγουρα έχεις πιο πολύ εμπειρία από εμένα, αλλά... Μπορεί όντως κάποιος να μην αντέχει. Σε μία φίλη μου για παράδειγμα πέφτουν τα μαλλιά, ο κολλητός μου έχει οισοφαγική παλινδρόμηση...Τι θα του πεις αυτού άντεξε? Εγώ είμαι εντάξει σχετικά, αλλά κάποια άτομα όντως δεν αντέχουν. Εγω τα είπα ηρέμησα, πέρασα τα τεστάκια μου και ΄τωρα μου έδωσα 2 ωρες διάλειμμα... Άλλοι όντως έχουν παρανοήσει.Επίσης, αντέχω αλλα΄θέλω να αντέχω και να κουράζομαι για έναν λόγο...3 χρονια, ελεγα οτι απλα η σχολη ειναι δυσκολη, τωρα την κάνουν δυσκολη. Εχω να κανω με την ανθρωπινη ηλιθιοτητα οχι με ενα δυσκολο αντικειμενο. Ρεαλιστικά με τον κορονοιο μας έχουν ********* την ύπαρξη για το τίποτα. Επιπλέον αυτό το θα δικαιωθείς, θεωρώ ότι είναι κάτι που λέμε στον εαυτό μας για να μην νιώθουμε μαλάκες. Δεν ελπίζω δηλαδή σε κάποια δικαίωση... Το μόνο που βάζω σαν στόχο είναι να φτιάξω την ζωή μου με τον τρόπο που θα έχω όσο λιγότερο το δυνατόν πίεση μακροπρόθεσμα. Η το τονιζω αυτό, αν έχω πίεση να είναι για κάτι που σέβομαι σαν στόχο... Επιπλέον, η ζωή είναι πολύ μικρή απλά για να την αντέχεις και αν αξίζει κάπου να βάλω προσπάθεια είναι για να έχω κάποτε καλύτερες συνθήκες όχι για να αντέχω τον κάθε ηλίθιο.Σου εύχομαι τα καλύτερα και σου εύχομαι να βρεις ένα καλύτερο αφέντικο <3
Scroll to top icon