ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.6.2020 | 02:43

Την χώρισα ενω δεν ήθελα...

Χώρισα την πιο καλή και παράλληλα πιο κουκλαρα γυναίκα που εχω γνωρίσει στα 35 μου πια... τελειο σεξ,ισως δε θα ξαναβρώ τοσο καλό , παθος πολυ σαν γυναίκα και παραλληλα τοσο γλυκιά, δοτική και τρυφερη στην καθημερινοτητα της. Μορφωμενη, έξυπνη, κοινωνική, χωρις να κρεμεται απο τα λεφτα μου ή τα παντελόνια μου. Ηταν η τελεια γυναίκα.Δεν με ειχε ζηλεψει ποτέ, κουλ άτομο, ακομπλεξαριστο, οποτε βγαιναμε σταματουσε κυριολεκτικά η κυκλοφορια και αυτη ειχε μάτια μόνο για εμένα! Όμως την γνωρισα σε πολυ δυσκολη φαση στη ζωη μου...ετοιμαζόμουν να παντρευτω, (χωρισα μετα απο 6 χρονια πολυ ασχημης σχεσης, αν τη συγκρινω με την εν λογω γυναικα) και με πολυ βαρυ εργασιακο φόρτο...δεν μπορουσα να της δωσω αυτά που της άξιζαν.ενω ηθελα πραγματικά δεν μπορούσα!!! .την εβλεπα να μελαγχολεί και πηρα την πολυ δυσκολη αποφαση και τη χώρισα..δεν ειχα χρονο ποτε για αυτην ενω εκεινη παντα έψαχνε χρόνο για εμένα, ακομα και σε αυτο στην οργάνωση της καθημερινοτητας της, ηταν τέλεια. .ολο την έβαζα σε δευτερη μοίρα και τα περίμενα ολα απο εκείνη..ακομα και το ποτε και πως θα βρεθουμε...την σκεφτομαι πάρα πολύ, μου λειπει πολύ στο σπιτι και φυσικα το υπεροχο σεξ μαζι της,ειχαμε τελεια χημεια..Συνέχεια εχω το χερι μου στο τηλέφωνο προκειμένου να την παρω τηλεφωνο,την νοιαζομαι πραγματικα πολύ, ομως δε θα της κανω άλλο κακό. .Δεν ξερω γιατι μου βγήκε το συναίσθημα αυτό να μην μπορω σχεση μαζι της...πιστευω αν την δω δε θα κρατηθώ και θα της πω να ειμαστε παλι μαζι, ομως αν είμαστε, παλι θα αρχίσω τα ίδια, να μην της φερομαι οπως της αξιζει...ισως εχω κομπλεξ που ειναι τόσο τέλεια και δεν μπορώ να τη διαχειριστω...τελικα υπαρχουν σωστές και ομορφες γυναίκες..μακαρι να ναι καλα! Και να βρει εναν πραγματικό άντρα..ημουν λίγος για αυτην!
11
 
 
 
 
σχόλια
Σαν να κερδίζει κάποιος το τζόκερ και σκίζει το δελτίο ,γιατι δεν ξερει τι να κάνει τα χρήματα που κέρδισε.Φίλε μου άλλοι μπορεί να φάνε μια ολόκληρη ζωή και να μην καταφέρουν να βρούν τον ανθρωπό τους και εσύ που τον βρήκες ,τον έδιωξες; τράβα και διόρθωσε το λάθος εάν είναι μονο αυτό που περιγράφεις γιατι θα χτυπάς το κεφάλι σου,Τώρα εαν υπάρχει και τίποτα άλλο που δεν αναφέρεις...εσύ ξέρεις.
Από το πώς της συμπεριφέρθηκες δείχνεις όντως ότι δυστυχώς δεν της αξίζεις!!! Μην την ενοχλήσεις ξανά λοιπόν, αφού θες το καλό της όπως μας λες κι άσε την να βρει κάποιον που να μην κομπλάρει κοντά της και να μη βγάζει τα απωθημένα του πάνω της.
Σου αρέσει να θυματοποιεισαι κ να ζεις έτσι. Μαζί της θα έπρεπε να ξεβολευτεις και να ζήσεις την ευτυχία. Αν δεν πιστεύεις ότι την αξίζεις όμως, πως να την δεχτείς;
Εκνευρίζομαι πραγματικά με αυτό που λένε ορισμένοι, αυτό το δεν της αξίζω το έκανα για το καλό της δεν έχω χρόνο δεν είμαι έτοιμος........ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πώς γίνεται να θέλεις κάποιον και να μην ρισκάρεις, να μην προσπαθείς, να μην υπερνικας τα εμπόδια. Όταν καίγεσαι για κάποιον ξαφνικά όλα γίνονται. Δεν καταλαβαίνω την λογική κάποιων ανθρώπων. Πραγματικά την θέλεις; Πήγαινε βρες την. Τέλος συζήτησης.
Ρε είσαι με τα καλά σου, γιατί το έκανες αυτό; Τι ανοησίες είναι αυτές, δεν είχες χρόνο. Να βρεις. Παραμέρισε ή παράτησε μην σου πω τη δουλειά· δουλειές βρίσκονται, άνθρωποι δεν βρίσκονται - ταιριαστοί για τον καθέναν μας.Παίρνοντας μια βαθιά ανάσα να ηρεμήσω γιατί πολύ με συγχύζει να το διαλύουν ταιριαστοί άνθρωποι, αν τελείωσε μέσα σου καλά έκανες κι έφυγες, ακόμα και στον παράδεισο δεν μπορείς να μείνεις με το ζόρι. Πρόσεξε όμως, πολύ πιθανόν να έρθει η στιγμή που θα το μετανιώσεις. Όχι τώρα που ακόμα είναι νωρίς (και παρόλ' αυτά είσαι με το τηλέφωνο στο χέρι) τώρα ακόμα αντέχεις να στηρίξεις την απόφασή σου. Σε κανα εξάμηνο-χρόνο, που άλλωστε όπως τα λες αποκλείεται να βρεις κάτι αντίστοιχο, θα δαγκώνεσαι από την έλλειψη της. Τότε θα καταλάβεις πόσο λάθος έκανες κι εκεί να δω αν θα κάνεις το σωστό τότε, που θα ε΄ιναι να μην την ενοχλήσεις.Τώρα όμως, αν προλαβαίνεις και το νιώθεις σώσε το. Σκύψε βαθιά μέσα σου κι αναρωτήσου γιατί το έκανες αυτό. Η έλλειψη χρόνου είναι αστεία αφορμή. Μήπως σου φαίνεται αδιανόητη και μη διαχειρίσιμη η καλή σου τύχη, επιλέγεις την γνώριμη μιζέρια; Λέω γω μια θεωρεία.
Τι να σου πω, βρε αγορι μου? Ειλικρινα μερικες φορες μου ειναι αδυνατο να καταλαβω πως ειναι δυνατον ενας ανθρωπος να συνειδητοποιει τοσες αληθειες - εκτος και αν προκειται για εξιδανικευση - και να μην κανει εστω μια προσπαθεια να αλλαξει αυτο που θεωρει οτι ειναι λαθος, να προχωρησει μπροστα αφηνοντας κατα μερος τους ανοητους συναισθηματισμους και κυριως το παρελθον. Πραγματικα λυπαμαι. Ειναι κριμα να αφησεις εναν ανθρωπο που σε " καλυπτει " πολλαπλως χωρις να προσπαθησεις...
Μισο κατι μας κρύβεις. Ελα τωρα, όταν βρίσκεις την ιδανική συντροφο (ή τον συντροφο αντίστοιχα μιλάω γενικά), δεν τον χωριζεις. Μεγαλο λάθος. Τα βάζεις με θεούς και δαίμονες για να κρατήσεις αυτο το υπέροχο που εχεις, εκτός αν βέβαια οι διαφορές ανάμεσα σας είναι περισσότερες οποτε εκεί χωρίζεις ναι. Εντόπισα κάποια σημεία για σενα σε αυτο που μας εγραψες και θα ήθελα να τα κοιταξεις ώστε να βρεις και τι παει λάθος. Μα κάθε φορά?-Μας λες ".ετοιμαζόμουν να παντρευτω, (χωρισα μετα απο 6 χρονια πολυ ασχημης σχεσης) " αλήθεια τι πήγε λάθος με εκείνη την άσχημη σχέση όπως μας λες? Και ήσουν έτοιμος για γαμο, που με αυτην την τελευταια δηλαδή την τόσο ιδανική για σενα, δεν ήσουν έτοιμος για γαμο. Αλήθεια γιατι? Με την πρωτη είχες χρονο? Εβρισκες χρονο? Γιατι αυτός είναι ο λογος που χωρισες τη δεύτερη. - Μήπως με τη δεύτερη σε έπιασε κόμπλεξ κατωτερότητας? Και απλα ήθελες μια σχέση οπου εσυ θα υπερειχες? Σκέψου τα ολα αυτα. Δεν ξερω αν εισαι τρολ ή μιλάς σοβαρά, για μένα όταν εχεις βρει και εχεις περάσει άσχημα, στο καλό που έρχεται δεν κλεινεις τα ματια, δεν δείχνεις δειλία. Αυτο θα ελεγα για σενα ή κωλωσες ή απλά ήθελες μια γυναικα να την εχεις πιο ελεγχόμενη και μαζί της σε έπιασε σύνδρομο κατωτερότητας. Να τα ξαναβρειτε παιζει? Όλοι έχουμε κανει λάθη και στο παραπέντε πιστευω εχεις περιθώριο να διορθώσεις ή να ανατρέψεις κατι. Εύχομαι να βρεις τα λάθη σου να διορθωθεις να μην τα ξαναεπαναλαβεις στο μέλλον. Γιατι όταν σου κάθεται το λαχείο που λέμε, εκεί φιλε μου δεν κωλωνεις ουτε φεύγεις. Εκεί ορμας. Να εισαι καλα λοιπον.
Δεν καταλαβαίνω γτ τη χώρισες. Εσύ το εξηγησες, αλλα εγω δεν το καταλαβαίνω. Μπορει να ισχυει κ το τελευταιο που ειπες βεβαια. Στη θέση σου θα την επαιρνα τηλ, θα της ελεγα ποσο μλκ ειμαι κ θα της ζητουσα μια ευκαιρια. Δε σε κοβω να σταματήσεις να τη σκέφτεσαι κ λογικο αμ είναι όσα περιγραφεις. Οτι εισαι #λ@*€*)+#* που τη χώρισες το παμε?
Scroll to top icon