ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.6.2020 | 03:05

Όταν χωριστήκαμε...

Σήμερα βρεθήκαμε όλη η παρέα στη βάφτιση του μικρού των φίλων μας. Μετά από καιρό όλοι μαζί. Ήπιαμε κ το ποτό μας χαλαρά μετά κ όταν φύγαμε συνειδητοποίησα ότι όλοι έφυγαν με τον άνθρωπό τους, με την οικογένειά τους κ εγώ γύρισα μόνη μου στο σπίτι. Ξέρω πώς δεν είναι όλα για όλους. Το έχω φιλοσοφήσει. Ούτε συμβαίνουν όλα σε όλους τους ανθρώπους. Αλλά σήμερα αναρωτήθηκα... Τόσο πολύ δεν αξίζω τη συντροφική αγάπη κ το μοίρασμα; Τόσο κακή θα ήμουν σ' αυτό; Αύριο θα είμαι καλύτερα. Θα συνέλθω... αλλά σήμερα αναρωτήθηκα.
3
 
 
 
 
σχόλια
Όλοι κι όλες στους γάμους και στις βαπτίσεις που δεν έχουν βρει ακόμα τον άνθρωπό τους, νιώθουν μια αμηχανία και φεύγοντας ένα συναίσθημα κατάθλιψης!!! Ιδίως μετά από κάποια ηλικία!!! Υπάρχουν άτομα που δεν πηγαίνουν σε ανάλογες κοινωνικές εκδηλώσεις από το κόμπλεξ που νιώθουν για τον εαυτό τους και κάποιοι/ες το παραδέχονται!!! Δεν είναι κακό!!! Ίσα ίσα είναι ειλικρινές!!! Να σκέφτεσαι και να παρακαλάς να είναι καλά τα φιλικά σου ζευγάρια, να ευτυχήσουν στο γάμο τους, να αποκτήσουν υγιή παιδάκια χωρίς να ταλαιπωρηθούν, και να είσαι σίγουρη ευχόμενη καθαρά τη καρδία σκεπτόμενη αυτούς τους ανθρώπους, πως θα έρθει και η δική σου η ώρα να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου, τη δημιουργία δηλαδή μιας όμορφης οικογένειας!!! Καλή τύχη στη ζωή σου κι όλα να σου πάνε δεξιά εύχομαι!!!
Ίσως έχεις επιλέξει υποσυνείδητα πως αυτή η ζωή που έχεις έχει τα περισσότερα πλεονεκτήματα. Ίσως μπορεί θεωρητικά να λες α τι ωραίο το μοίρασμα αλλά η καρδιά σου έχει άλλη γνώμη γιατί βίωσε διαφορα και κλείστηκε για να προστατευτεί. Ίσως είσαι είσαι σε ένα πνευματικό επίπεδο που δεν βρίσκεις πολλούς στο μήκος κύματος σου για να τους ελκυσεις. Ίσως δεν πιστεύεις ότι τους αξίζεις. Αλλά κυρίως το πρώτο. Έχεις αυτό που έχεις επιλέξει. Ασυνείδητα ή μη. Αν ριζώσεις βαθιά μέσα σου την ανάγκη και την πεποίθηση πως αξίζεις να ανοιξεις την καρδιά σου και να μοιραστείς, χωρίς να υπάρχει καμία αντίσταση σε αυτό, δεν νομίζω να μην βρεις άνθρωπο να το κάνεις.
Scroll to top icon