ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.6.2020 | 12:27

Τώρα τι;

Έκανα το λάθος κ την ερωτεύτηκα δεν μπορώ να την βγάλω από το μυαλό. Δεν της έχω εκφράσει τον έρωτα μου. Με βλέπει φιλικά.Μου έχει πει ότι με αγαπάει της έχω πει ότι την αγαπάω αλλά μέχρι εκεί. Η στάση μου απέναντι της είναι προσεκτική στο τι θα πω κ πως θα το εκφράσω. Ώρες ώρες σκέφτομαι ότι θα ήταν καλύτερα να πάψω να της μιλαω για να μην τρέφω ψεύτικες ελπίδες κ αυταπάτες. Δεν δέχεται μέσα από συζήτηση την απουσία μου από την ζωή της κ με έχει αποκαλέσει δύναμη της και άγγελο της που την προστατεύω.
7
 
 
 
 
σχόλια
To λάθος δεν είναι ότι την ερωτεύτηκες.Στα συναισθήματα μας δεν έχουμε κανένα έλεγχο και επιλογή.(δυστηχως).Το λάθος είναι ότι με τον τρόπο και τη συμπεριφορά σου μπήκες σε κατάσταση να σε βλέπει σα φίλο και όχι ερωτικά.Από τη στιγμή που για αυτή είσαι "αντρική φιλενάδα" ,αν σεβεσε τον εαυτό σου,εξαφανιζεσε από τον ορίζοντα της για ΠΑΝΤΑ.
Εγώ πάλι λέω ότι υπάρχει από αυτά που μας λες και μία πιθανότητα 50% να είστε στο μέλλον μαζί... Στο μέλλον ίσως... Όχι απαραίτητα τώρα... Αρκεί να μην κόψεις μαζί της... Μήπως να της πεις τί νιώθεις γι΄αυτήν; Κάποιες κοπέλες αφού απογοητεύτηκαν από σχέσεις που έκαναν στη ζωή τους, βρήκαν την παρηγοριά στην αγκαλιά του φίλου τους... Δεν ξέρω απλά αν το αντέχεις όλο αυτό!!! Καλή τύχη!!!
Ξεκαθάρισε, επιτέλους, τι θες ΕΣΥ απο τη ζωή σου!Θες αυτήν; Μίλα της. Δε σε θέλει; Τελειώσατε. Μέχρι τουλάχιστον να την ξεπεράσεις.Πιστεύεις ότι μπορείς να την ξεπεράσεις παραμένοντας ως φίλος πλάι της (δύσκολο, πολύ δύσκολο και με τεράστια φθορά, τίποτε όμως δεν είναι αδύνατο, από εσένα εξαρτάται); Συνεχίζετε ως έχει.Μην τα περιπλέκεις περισσότερο. Αυτές είναι οι μοναδικές δύο επιλογές σου. Αυτά τα "Δεν δέχεται μέσα από συζήτηση την απουσία μου από την ζωή της κ με έχει αποκαλέσει δύναμη της και άγγελο της που την προστατεύω." τα έχουμε ξανακούσει. Συχνότατα λέγονται, σπάνια τα πιστεύουν πραγματικά, ακόμα πιο σπάνια τα κάνουν πράξη (σκέψου ότι αν τα εννοούσε, θα προσπαθούσε να είστε μαζί για να μη σε χάσει).
Η καλύτερη λύση στην περίπτωσή σου είναι να εξαφανιστείς από τη ζωή της και να μην της ξαναμιλήσεις ποτέ. Διαφορετικά, θα συνεχίσεις να το παίζεις ''φίλος'', εκείνη θα παίρνει επιβεβαίωση και κάποια στιγμή θα πληγωθείς ακόμη περισσότερο όταν θα σου μιλάει περιχαρής για τη σχέση της και εσύ θα κάνεις το καραγκιοζάκι χτυπώντας παλαμάκια και γελώντας για την ευτυχία της.
Scroll to top icon