ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.6.2020 | 20:31

Υπάρχουν και χειρότερα

Κυριακή βράδυ ,οι σκέψεις πολλές και το βάρος δυσβάσταχτο.Ενα από τα χειρότερα σαββατοκύριακα μου , ίσως.Αυτο το κρατάω.Εργάζομαι τρία χρόνια στην Θεσσαλονίκη πάνω στο αντικείμενο που είχα επιλέξει τοτε στα 18 μου το οποίο δεν μου είναι ιδιαίτερα αρεστό αλλά στην ηλικία μου ,στα τριάντα πλέον σαν και έχω άλλες επιλογές;Θέλω να παρακολουθήσω μεταπτυχιακές σπουδές οι οποίες έχουν και ένα υπολογίσιμο κόστος το οποίο καλουμαι να καλύψω εγώ ενώ παίρνω βασικό μισθό και καλουμαι να στηρίξω και τους γονείς αφού ο ένας μισθός δεν αρκεί.Εγιναν πολλά λάθη στην διαχείριση από την πλευρά τους και κάθε μήνα "μπαίνουμε μέσα" κατά τα λεγόμενα τους.Να φύγω δεν μπορώ , αύξηση φέτος δεν προβλέπεται ,ίσως του χρόνου.Χθες δέχτηκα προσωπική επίθεση από τον πατέρα :Να δουλεύεις παραπάνω ώρες ,μην χάσεις την δουλειά σου ,το μεταπτυχιακό δεν θα το κάνεις πάνω στις πλάτες μου ,το 8ωρο είναι για τους τεμπέληδες του δημοσίου ,να φύγεις από το σπίτι μου και άλλα πολλά.Φωνάζαμε βραδιάτικα διότι δεν πρόκειται να δεχτώ τέτοιες προσβολές και τώρα δεν μιλιομαστε και ουτε λόγος για συγγνώμη από την πλευρά του.Φιλους δεν έχω να τα πω ,είμαι σπασμένος και ψυχολογικά χαλια.
3
 
 
 
 
σχόλια
Και άλλοι περνάμε τα ίδια αλλά ωραία τα λόγια και οι συμβουλές ενώ στην πράξη με μισθό γύρω στα 600 που είναι οι περισσότεροι δεν μπορείς να νοικιάσεις σπίτι, να πληρώνεις όλα τα έξοδα και να ζεις μόνος σου. Πάντως είναι απαίσιο να σου μιλάνε έτσι οι ίδιοι οι γονείς. Λένε βαριά λόγια και κακά τα ψέμματα και ακόμα αν καταφέρεις να μείνεις μόνος/η σου τα λόγια αυτά δεν τα ξεχνάς και δεν θα είναι ξανά όλα μέλι γάλα..
Ο πατερας σου φοβαμαι πως ειναι εγωιστης κ συμπλεγματικος. Δεν μπορει να παραδεχθει πως δεν τα καταφερε και για να νιωσει καλυτερα θελει να ριξει το φταιξιμο σε σενα. Εσυ παλι σιγουρα απο την πλευρα σου καλα τα καταφερες, γιατι εχεις μια δουλεια στο αντικειμενο σου. Στα χρονια που ζουμε καθολου αυτονοητο. Καλη τυχη σου ευχομαι και μη σταματας να προσπαθεις. Δυσκολο να μην εχεις αποδοχη και ενθαρρυνση απο την οικογενεια σου, αλλα αυτη σου ελαχε...
Βάλε λίγα λεφτά στην άκρη να έχεις για 3 μήνες αν κάτι πάει στραβά και φύγε. Είσαι 30, εργάζεσαι, το να μένεις με τους γονείς σου απλά φθείρει την προσωπικότητά σου. Αν χρειαστούν βοήθεια και τότε το συζητάτε με τους δικούς σου όρους. Δεν είσαι κάνουλα που ρέει λεφτά για να μη σου δίνουν λογαριασμό πόσα χρειάζονται και τι τα κάνουν. Μεγάλοι άνθρωποι, είναι ντροπή να σε έχουν για κορόιδο.
Scroll to top icon