ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.6.2020 | 22:50

Δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο

Είχα μια παιδική φίλη από μικρά μαζί. Εκείνη στο χωριό εγώ στη πόλη κάναμε μαζί διακοπές τα καλοκαίρια. Μεγαλώνοντας ήρθαμε πιο κοντά και ήμασταν σαν αδερφές. Όταν δώσαμε πανελλήνιες πέρασε στη πόλη που ζούσα και εκεί ήμασταν αχώριστες πια. Κάποια στιγμή εγώ γνώρισα ένα παιδί από το χωριό που κάναμε μαζί διακοπές και ερωτευτηκαμε, κάναμε σχέση και είμαστε ακόμα μαζί μετά από 6 χρόνια. Εκεί ξεκίνησε το πρόβλημα, η φίλη μου μαζί με την μητέρα της μου έλεγαν άσχημα πράγματα για εκείνον και την οικογένειά του και προσπαθούσαν να με αποτρέψουν από εκείνον ενώ εγώ δεν έβρισκα κάτι κακο γιατι ηταν πολυ καλό παιδί και όπως αποδείχθηκε άξιζε τελικά. Στην πόλη που ζούσαμε δεν ήθελε πια να βρισκόμαστε, στα γενέθλια της δεν τον είχε καλέσει ενώ είχε καλέσει φίλους του που τους ήξερε και γενικά κάτι συνέβαινε. Με τα πολλά εγώ άρχισα λίγο να απομακρύνομαι απ τη φίλη μου μέχρι που το κατάλαβε και άρχισε τα πως έχουμε γίνει έτσι εμείς ήμασταν αχώριστες οπότε για ένα διάστημα ξανά κάναμε πολύ παρέα. Ξαφνικά, μετά από ένα καλοκαίρι που είχα πάει για πολύ λίγο στο χωριό έστω να τη δω για ένα σκ εκείνη σταμάτησε να μου μιλάει. Δεν απαντούσε σε μηνύματα δεν σηλωνε τηλέφωνα και τέρμα. Αυτό ήταν. Από τότε μιλάμε μόνο σε γενέθλια για χρόνια πολλά. Δεν έμαθα ποτέ εξήγηση και όλο αυτό με πλήγωσε Αλλά με είχε κουράσει κιόλας οπότε απλά προχώρησα έτσι. Τώρα το θελα είναι πως πέρασαν 3 χρόνια που δεν μιλάμε και μου λείπει Αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να το ξανά προσπαθήσω ή έστω να μάθω γιατί συμπεριφέρθηκε έτσι.
2
 
 
 
 
σχόλια
Τα πολλά λόγια καλή μου είναι φτώχεια, προκειμένου να της ζητήσεις το λόγο. Μπορείς απλά με την πρώτη ευκαιρία που θα μιλήσετε να της πεις πως σου λείπει η παρέα της κι αν μέσα από την επιλογή σου να είσαι με αυτόν τον άνθρωπο, θα ήθελε κι εκείνη να είναι η παλιά καλή σου φίλη.
Scroll to top icon