ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.6.2020 | 23:17

Σε απόγνωση

Καλησπέρα. Είμαι σε σχέση εδώ και δέκα χρόνια (δεν έχουμε παιδιά). Δεν περνάμε και πολύ καλά μαζί και πολλές φορές τσακωνόμαστε γιατί δεν παραμερίζει τον εγωισμό του, με μειώνει ...έχω αντιληφθεί τους τελευταίους μήνες ότι έχει ένα κρυφό ψεύτικο προφίλ. Βάζει τραγούδια παίρνει περίεργα likes, τον βλέπω που κλείνει απότομα το κινητό όταν μπαίνω σπίτι απρόοπτα, αλλά συνέχεια με βγάζει τρελή, και χωρίς αποδείξεις δεν μπορώ να πω κατι. Αλλά μέσα μου ξέρω ότι κάτι συμβαίνει. Νιώθω ότι τα συναισθήματα μας έχουν μπει στο πάγο και όσες φορές προσπαθησα να τα σωσω δεν κατάφερα τίποτα... .Εδω και δυο μήνες ένιωσα έλξη για έναν άνδρα της ηλικίας μου, στον οποίο άρεσα και εγώ. Και αισθάνομαι φριχτες τύψεις γιατί συνέχεια τον σκέφτομαι.Είναι πάρα πολύ τρυφερός μαζί μου και έχει κατανόηση. Του έχω ξεκαθαρίσει τι γίνεται γιατί δεν θέλω να τον κοροϊδεύω. Μου έχει γίνει εμμονή. Όσες φορές στο παρελθόν μίλησα στο αγόρι μου για το τι κάνει λάθος στην σχέση μας δεν με άκουσε ποτέ. Και τώρα ξαφνικά με τα βίας κρατιεμαι να μην κάνω κάτι με τον άλλον... Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω!! Είμαι πάρα πολύ μπερδεμένη.
5
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί είσαι σε απόγνωση και μπερδεμένη;Δεν περνάτε καλά μαζί, πολλές φορές τσακώνεστε, σε μειώνει, σου λέει ψέμματα, σε βγάζει ΤΡΕΛΗ, τα συναισθήματά σας στον πάγο(;)Τα 10 χρόνια σε φοβίζουν; Πάνε, πέρασαν. Κοίτα μην χάσεις και τα υπόλοιπα 10+++.
Να προχωρήσεις με τον άλλον, αφού πρώτα ξεκόψεις με αυτόν που έχεις τώρα. Έτσι κι αλλιώς η σχέση μαζί του από όσα μας λες, μόνο χαρά δε σου προσφέρει. Δε φταις εσύ που σε έφτασε σε αυτό το σημείο.
Scroll to top icon