ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.6.2020 | 22:43

Θέλω τη γνώμη σας δεν ξέρω τι να κάνω

Πριν από 3 μέρες είδα αίτημα στο φβ από ένα παιδί. Τσέκαρα προφίλ, κοινούς τα κλασσικά. Εχουμε κάποια άτομα κοινά τα οποία εγώ τα γνωρίζω και έχουμε κάνει παρέα κιόλας. Βλέπω προφίλ. Κομπλέ φαίνεται Δέχομαι το αίτημα. Μετά από ώρα σκάει μήνυμα γειάα. Απαντάω και ξεκινάμε να μιλάμε. Πολύ ενδιαφέρον και ευχάριστο παιδί κυλάει ωραία η κουβέντα και προτείνει καφέ. Δέχομαι γιατί είδα ότι μου κίνησε το ενδιαφέρον κάπως και είπα να δώσω μια ευκαιρία. Του λέω όμως για πρωί για καλό και για κακό γιατι δεν τον ξέρω ( ως φυσική παρουσία) και για μέρος κάπου εδώ κοντά. Συνεχίζουμε να μιλάμε. Ένα χρόνο μεγαλύτερος αυτός. Όλα κομπλέ και μάλιστα είναι και αρκετά ευγενικός. Σε κάποια φάση μου έρχεται μια ιδέα. Στέλνω σε μια κοπέλα που εγώ την ήξερα, είχε τύχει να βγούμε για καφέ σε κοινή παρέα κλπ , την οποία έχουμε κοινό φίλο στο Facebook να μάθω τι άτομο είναι και που μπλέκω. Μου λέει ότι είχε τύχει να μιλήσουν μεσω φβ πριν κατι μήνες και ότι γενικά προσπαθούσε να της πιάσει κουβέντα. Εγώ αρχίζω και σκέφτομαι. Από την μία, λες να έκανα βλακεια που δέχτηκα τον καφέ και από την άλλη ότι έλα μωρέ ένας καφές είναι αν δεις ότι δεν πάει βρίσκεις δικαιολογία και φεύγεις. Και ρωτώ. Τι κάνω. Βγαίνω για τον καφέ ή όχι. Έκανα καλά που έδωσα ευκαιρία για τον καφέ ή φερθηκα επιπόλαια επειδή με τράβηξε το κλίμα?
7
 
 
 
 
σχόλια
Αν δεν αισθάνεστε καλά με την απόφαση που πήρατε μη βγείτε. Ακυρώστε το κατά προτίμηση με μια αόριστη δικαιολογία που δεν αφήνει ελπίδες για το μέλλον και φροντίστε στο μέλλον να είστε πιο υπεύθυνη στη διαχείριση τέτοιων καταστάσεων. Δεν είναι εύκολο αλλά είναι όμορφο για την αύρα μας/την ψυχή μας να είμαστε σωστοί.
Προφανώς και έκανες καλά, ένας καφές είναι, δεν θα κλείσετε ημερομηνία ... γάμου.Αν δεν κάνουμε έτσι, πως θα διευρύνουμε τον κύκλο των γνωριμιών μας.Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να σου προκύψει κάτι καλό.
Ίσως είναι αλλο ενα κλασσικό παράδειγμα γύπα,ίσως και οχι.Εαν εσένα δεν σου έδειξε κάτι το οποίο να σου φανεί παράξενο,ενας καφές είναι στην τελική όπως είπες.Αν κάτι δεν σου κάθεται καλά πάλι ,μην πας.Η πας και φεύγεις.Απλά πράγματα.
Η φιλη σου τον γνωρίζει, ποιος ειναι κλπ? Θα σου πω γιατι έκανες βλακεία αν όντως έκανες, αν ειναι κάποιος που ενας κοινός γνωστός τον ξέρει φυσικώς τοτε δεν εχεις κανένα θέμα, αν ειναι ενας άγνωστος εντελώς ναι εδώ έχουμε θέμα. Θα σου πω γιατι. Μάθε αν δεν το ξέρεις ηδη οτι στο φβ αλλά και σε άλλα σοσιαλ, ειναι τεχνική προσέγγισης αυτή, γίνομαι φίλος κοινός με ατομα και μετα την πεφτω στις γυναίκες φίλες των κοινών φίλων και έτσι είμαι "καλυμμένος" οτι εχω κοινούς φιλους. Τα προσέχουμε αυτα. Ενα χρονολόγιο που λες οκ δεν μου λέει κατι, ο καθένας μπορεί να βάλει δυο λεζάντες δυο φωτογραφιες και αυτόματα το προφίλ γινεται οκ. Αν θες να πας για καφέ να κόψεις κινηση τι παιζει πήγαινε. Να ειναι σε μέρος με κοσμο και όχι βράδυ. Αν παλι το σκεφτηκες καλα και αποφάσισες να μην πας, μην πας. Θα μπορούσες να μιλάς λίγο ακόμη μαζί του με μηνύματα μήπως και καταλάβεις κατι αλλο για αυτον να μην βρεθείτε ευθύς αμέσως εννοώ. Δεν ξερω απο μενα ξανασκεψου το. Όχι τόσο αν μιλάει με αλλες που θα μιλάει, όσο το τι ρολο παιζει. Καλυτερα να ειμαστε επιφυλακτικοί. Αν ολα οκ τοτε δεν εχεις θέμα να ξαναβγεις κλπ κλπ.
Εγώ πάλι αναρωτιέμαι γιατί να μπεις προκαταβολικά στη διαδικασία να ρωτήσεις σε 3ο πρόσωπο τί άτομο είναι ο συγκεκριμένος τύπος, πόσο μάλλον σε κοπέλα. Φάουλ κίνηση κατ' εμέ, καθώς άλλοι/ες θα τον παινέψουν κι άλλοι/ες θα τον κατηγορήσουν.
Scroll to top icon