ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.6.2020 | 14:10

το παρακάνουν πολλοί με τον κορονοιο

ειμασταν που ειμασταν απάνθρωποι κι αγενείς μεταξύ μας οι άνθρωποι τώρα παρά έγινε όμως με τον κορονοιο. σημερα μια τυπισα με υφακι επειδη ειμουν στο μισο μετρο μακρυα της μου την ειπε γιατι ειμουν λεει κοντα κι μασχημο τροπο. εγω της τα εχωσα κι φέρθηκε με αγένεια και με τρόπο σα να συχενοταν . το σκηνικό το είδαν κι αλλοι κι γελουσανε μια αλλη τυπισα που την ειδε κι της ειπα το ειδες ?? ειπε μην ασχολισε με σκουπίδια. πως την εχετε δει καποιοι ?? αν φοβαστε καθιστε σπιτια σας η φασκιωθείτε οπως αυτοι που φοραν στολες για προστασια απο βιοχιμικα οπλα
4
 
 
 
 
σχόλια
Ειμαι με την κυρια....Δεν θα κατσουμε κ μεσα αλλα ουτε κ απροσεκτοι θα ειμαστε..Ωστοσο καθε πραγμα εχει τον τροπο του..Θα μπορουσε να το πει ευγενικα..
Ακόμα κι αν το παρακάνουν δεν θα πάθεις κάτι να κάνεις ένα βήμα πίσω αντί να της τα χώνεις. Δεν ξέρεις η κάθεμια, ο καθένας τι έχει σπίτι της, ευάλωτους ηλικιωμένους ανθρώπους με προβλήματα υγείας πχ. Ούτε είναι υποχρεωμένη να κλειστεί μέσα στο σπίτι της επειδή εσύ κι άλλοι είναι απρόσεκτοι ή αδιάφοροι.
Καλα έκανες και απάντησες, το ιδιο μου την είπαν κι εμένα χωρις αυτοι να φοράνε μάσκα. Μην ασχολεισαι με τη μαλακία ππυ κουβαλάει ο καθένας μέσα στο μυαλό του. Δε θα σε καταλάβουν όλοι. Εκεί που πρεπει να τους την πεις να τους την λες απο κει και πέρα χαλιεσαι για ατομα άκυρα όπως σου είπε και η αλλη κυρια εκεί πέρα.
Scroll to top icon